Блоги
31.03.14
Спочатку я хотіла написати якийсь гарний твір-привітання до Дня Театру. Але ось в чому штукенція. В будь-якому випадку мої слова не передадуть усі почуття, які відчуваю. Вони будуть трохи банальні, очікувані і такі звичайні… А Театр – це хіба щось «звичайне»?
Анастасія Мезіна
переглядів: 6496
коментарів: 2
04.04.13
У кожного театрала є одна, а то і декілька, улюблених вистав. І це не новина. І, думаю, не відкрию Америку, як скажу, що усі мають улюблених акторів. Часом хочеться передивитися фотографії з вистави, щоб згадати її якнайяскравіше. Ось і я вирішила в один вечір, що непогано було б об'єднати декілька фотографій в одну, яка б характеризувала певну виставу чи певного актора. І так почали з'являтися колажі. Спочатку вистави, потім і актори у найулюбленіших образах. Це, правду кажучи, захоплює. Що у мне вийшло? Будь ласка, на ваш розсуд. А я далі – робити ще один… чи два…
Анастасія Мезіна
переглядів: 5822
коментарів: 2
29.03.13
Чого люди так прив'язуються до тебе, Театр? Чого ти вимагаєш повної віддачі? Скільки є людей на цьому світі, які називаються театралами, які готові заради тебе на найнесподіваніші вчинки! Знаєш, Театр, я одна з них.
Анастасія Мезіна
переглядів: 3134
коментарів: 1
06.11.12
Для мене театр – це єдине місце, де мозок втомлений від щоденної рутини, розслабляється, душа відпочиває, а серце наповнюється любов’ю до прекрасного та до феєричної гри акторів. Саме такі почуття у мене виникають, коли я знахожусь у стінах нашого драмтеатру. Цього сезону мене найбільше вразило та запам'яталось відкриття театрального сезону Рівненського облмуздрамтеатру.
Віта Рижук
переглядів: 3953
коментарів: 2
22.02.12
Щойно повернувся з перегляду вистави "Ненормальна" у рівненському драмтеатрі. Непересічна вистава. Не варто описувати перипетії. Проте враження справила. Швидше навіть примусила задуматись про своє. Минуле чи майбутнє... Байдуже.
Юрій Дюг
переглядів: 5121
коментарів: 8
13.02.12
"Для людей, которые живут далеко друг от друга, письмо – это кусочек сердца отправителя"
Ніна Ніколаєва
переглядів: 5369
коментарів: 9
11.01.12

Є в театрі така хороша традиція - останню виставу у сезоні, наприклад, у сезоні новорічних свят, грати по-особливому! Таку виставу називають "зеленою"!!

Станіслав Лозовський
переглядів: 6737
коментарів: 17
11.01.12

Дорогі театрали, а також ті, хто забрів на наш сайт випадково, не керуючись фанатичною любов’ю до Рівненського академічного облмуздрамтеатру! Моє Вам шанування!
Якщо  Вас час від час часу відвідують навколо театральні думки, або ж вони не полишають Вас ні на хвилину і Ви хочете поділитись ними - пишіть у театральному блозі нашого сайту  Для того, щоб мати привілеї, права та обов’язки автора блогу, Вам необхідно зареєструватись на сайті і повідомити про своє бажання писати на адресу teatr.rivne@gmail.com.

Адміністратор
переглядів: 3478
коментарів: 1
02.01.12

Чи вірите ви у те, що Дід Мороз читає написані йому листи? Я вже вірю!

Станіслав Лозовський
переглядів: 4864
коментарів: 13
13.12.11
"Женщины сильнее нас. Для них не существует глупостей — только главное. Жизнь, дети, свобода. Они не завоеватели — им и так принадлежит мир, потому что они способны создать новую жизнь". Джони Депп
Ніна Ніколаєва
переглядів: 4847
коментарів: 5
13.12.11
Життя людське цікаве тим, що ніколи не знаєш, як воно у тебе складеться:) І можливо, ще в юності я і не сподівалася, що працюватиму в театрі і матиму за чоловіка актора, і що дітки, які з"являться в такій сім'ї - хочеш не хочеш, а одразу стають театральними:)
Ніна Ніколаєва
переглядів: 3912
09.12.11
Тема навіяна новою прем`єрою в Рівненському облмуздрамтеарі за п`єсою ірландського драматурга Мартіна МакДонаха "Каліка з острова Інішмаан.". Але обговорювати ми буде не виставу, а реакцію людей. То ж слухаємо і пям`ятаємо, що це всього лиш моя думка.
Юрій Дюг
переглядів: 3955
25.11.11

Чи знаєти ви, що в Рівненському облмуздрамтеатрі як і в більшості інших театрів є "залізна завіса", яка не тільки не відмінилася з розпадом Радянського Союзу, а і активно використовується

смотритель
переглядів: 4307
коментарів: 6