Ніна Ніколаєва
Ніна Ніколаєва
переглядів: 4850
коментарів: 5
Театральний бебі-бум
13.12.11
Театральний бебі-бум
"Женщины сильнее нас. Для них не существует глупостей — только главное. Жизнь, дети, свобода. Они не завоеватели — им и так принадлежит мир, потому что они способны создать новую жизнь". Джони Депп
"....Завершується театральний сезон, підводяться підсумки, обговорюються втілене і нереалізоване, але все частіше на перший план виходить риторичне питання: ""Чи то наш театр збудований на якомусь плодючім грунті??", що під кінець цього сезону намітився справжній театральний бебі-бум! :) Цитуючи Марка Кропивницького: "Ну, хоча б була б одна, то нічого!! Ну і дві ще невелика печаль!! Та і три ще так сяк!! Але ж не ...." Ні, поки не сім. Але вже п'ять! П'ять вагітних майбутніх матусь, правда, не всі актриси :) Ті, що по-іншому втілюють геніальний вислів Станіславського і точно люблять мистецтво в собі! Бо кожне дитя, то величезна творчість... І от усі - в режимі очікування: мамусі в режимі очікування свого чада, театр в режимі очікування репертуарних змін, а театральні шанувальники в очікуванні інформації, хто ж в наступному сезоні змінить спілкування з глядачами на колискові пісні :) Що ж, хай це поки залишиться таємницею... Іще однією приманкою до театру, щоб відвідати оновлені вистави, щоб трішки заскучати за тими, хто в свою чергу очікуватиме зустрічі з глядачами і сподіватиметься, що у цій розлуці ви не забудете їх! Тим більше, що вони повернуться з новими силами маленьких "перспективочок" і "перспективчиків" для рідного театру!"...." Писавши дані рядки кілька місяців тому, я і гадки немала, що історія з бебі-бумом матиме таке грандіозне продовження!! поки я була вагітна, намітилось аж вісім матусь, а ось тепер, під Новий рік, уже є три народжених синочка , так ще дві майбутні мамусі вирішили відправитись "в гості до лелеки":) Отож разом вже десять!!:) Наш театр, певно, перемагає в такому рейтингу всі театри України:)). Бо актрисам зазвичай тяжко наважитись стати мамою, тяжко покинути театральні підмостки, така іронія нашої професії. Від себе хочу подякувати своєму Театру, що він відпустив мене вже двічі!!:) Отож цей рік для наших теаральних матусь має свої назви сезону-сезон вагітностей, сезон народжень і майбутній сезон повернення!!:)) Вітаю всіх мамусь !!!!

Коментарі

20.01.2012 20:20 XENA пише:
Ніно, Ви велика молодчина!!! і справжня володарка світу!!! Навіть позаздрила Вам трохи... :)
Дякую Вам за Вашу творчість. Сподіваюсь, Ваші дітки виростуть здоровими і достойноми своїх батьків.
20.01.2012 22:16 Ніна Ніколаєва пише:
Дякую!!!!
08.02.2012 16:09 Ніна Ніколаєва пише:
До теми: матусь вже 11!! І шестеро з них вже бавлять синочків!!:)) Цікаво, чи буде у когось доня??:))
13.02.2012 08:38 Ніна Ніколаєва пише:
http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/nikolaeva/chudo.html
22.04.2012 23:31 Лікарі пише:
Прийміть щире захоплення! ВИ СПРАВЖНЯ!Я плакала з Вами, бо все так природньо і щиро в "Останньому строці". Будьте щасливою! А всім Вашим рідним - міцного ЗДОРОВОВ'Я!


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку