Обережно! L'amour...
Обережно! L'amour...
К. Маньє
Комедія
Тривалість: 1 год 40 хв
Велика сцена

Жартувати з коханням не варто! Розставляючи любовні пастки, ризикуємо самі до них потрапити. Буває тікаючи від любові, біжимо їй на зустріч.

Запрошуємо переглянути абсолютно французьку комедію про бідного молодого художника Блеза, який має коханку-манекенницю. Остання вирішує одружити Блеза на доньці багача... Можна лише уявити, як розгортатимуться події, коли на сцені шість прекрасних жінок і двоє галантних чоловіків, і кожен з них прагне отримати власну вигоду, ігноруючи справжні почуття...

У Рівненському облмуздрамтеатрі лямурна прем'єра (ВІДЕО)

Режисер-постановник – Олександр Олексюк
Художник по костюмах – Анна Пілюгіна
Музичне оформлення – Валерій Кравчук
Помічник режисера
– Любов Харченко
Художник по світлу – Дмитро Усик
Звукорежисер – Богдан Сівак

Дійові особи та виконавці:


Блез д'Амбріє - артист драми Олег Ягелюк
Аріана Кларене - артистка драми Валентина Антонішина,   артистка драми Катерина Лапіна
Марі - артистка драми Юлія Крет,   артистка драми Наталія Тертичка
Женев'єва - заслужена артистка України Ніна Ніколаєва
Клебер Карльє - заслужений артист України Віктор Янчук,   заслужений артист України Петро Ліснічук
Сабіна Карльє - артистка драми Емілія Морозюк
Лаура Карльє - артистка драми Наталія Боярська
Пепіта - заслужена артистка України Галина Цьомик

Якщо Вам сподобалась вистава, рекомендуємо також переглянути:



Фото до вистави

 

Коментарі

Сторінки:  <попередня  1  2  3  4  5  6  наступна>
05.12.2014 19:31 Юлия пише:
дякую режисеру Олександру Степановичу Олексюку за чудову виставу! ну що тут скажеш? рівень!!!!!!!! на Вас, друзі, варто рівнятися! успіху Вам у творчості! всього найкращого! ми ВАс любимо!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05.12.2014 20:33 Катя. пише:
Привіт. Я шокована вище написаним відгуком названоі "Катерини". По-перше, звертаюся до модераторів, навіщо ви пропускаєте на сторінку такі коментарі, які відверто і напряму ображають інших глядачів і осіб, які залишають тут коментарі. Шавновна, чи скоріше всього вже не шановна Катерина, ви не маєте право ображати і обзивати людей, які висловлюють свою думку такими словами як - відкривають своі роти, деградують, примітивні обличчя- і ви не маєте право визначати чийсь рівень. Рівень освіти, обізнанності чи світогляду! Сама моючи не одну вищу освіту! Відвідавши за своє життя массу театрів і театрів різних краін! Побувавши в різних краінах і знаючи культуру різних націй.... Знаючи історію театру. Та вам мабуть це і не відомо, що це все є! Так от, ви не маєте право, повторюсь!, визначати рівень деградаціі людей яких особисто навіть і не знаєте. По-друге, пишете- наш театр. Театр ваш)? Театр мабуть державна структура на чолі директор, який сам визначає атмосферу свого театру і вистав!, а не ви! Театр є міста Рівного, а точніше глядачів його міста! Особисто мені вистава не сподобалася! І це моя думка, з якоі названа Катерина не може судити мою деградацію в суспільстві. В Рівненському театрі є набагато глибші, цікавіші вистави. І ще названа Катерино, а ви бачили інший склад?! Щоб вказувати порівняння?! Що так прям вказуєте дату свого відвідування театру???!!! Ви хоч візьміть і почитайте оригінал п'єси, про автора! Та навіть якщо ви будете обізнані в цьому, вам не дозволяється висловлюватися так про глядачів і особистостей міста!!!! Моя думка така- якщо людина дійсно отримала б хороші відчуття і враження від вистави, не писала б так й коментар, який є озлобленим, хамським і "деградуючим"! Всіх з новою виставою в нашому театрі!
07.12.2014 18:35 Анна пише:
скільки часу йде вистава?
07.12.2014 20:33 Я так думаю пише:
Близько 2 годин
09.12.2014 10:36 Ігор пише:
яка ціна квитка?
09.12.2014 22:18 Макс пише:
Був на прем'єрі!!!! Вистава дуже сподобалась !!!! Комедія нереально бомба, всім раджу переглянути !!!!!!
09.12.2014 23:11 Илона пише:
Прекрасный спектакль. Легкий, светлый, остроумный. Отличная игра актеров. Наверное, те, кто недовольны постановкой уж слишком искушенные театралы, ищущие в каждой актрисе Сару Бернар а в каждой пьесе трагизм, надрыв и заламывание рук. Таким, прежде чем идти в театр не мешало бы заранее понимать куда они идут. На афише ясно написано "комедия". То есть должно быть весело. И было весело. И постановщик, и актеры справились с задачей: зал смеялся! Ушла со спектакля в прекрасном настроении, хотя сама по себе не любитель комедии, но, наверное, сейчас как никогда хочется в жизни чего-то легкого. Трагедия и так слишком ощутима. Поэтому большой респект и спасибо всем, кто принимал участие в данной постановке. Особенно моей любимой Юлечке Крет. Твои "дульки" на голове и танцы были неотразимы))))
10.12.2014 01:06 Марина пише:
Хочу поділитися своїм захопленням від перегляду цієї комедії, велике ДЯКУЮ акторам за прекрасну гру, абсолютно всім без виключення які були задіяні в ній, чудова постановка, гра, костюми і маса задоволення від побаченого, я була в захваті, вистава дійсно цікава, смішна і яскрава, ви молодці, бажаю вам успіхів і процвітання у вашій справі!!!!!!!
13.12.2014 20:46 Ірина пише:
+1 до позитивних відгуків! Мистецтво має рятувати... І рівненські митці справляються із цим завданням. Дякую!
13.12.2014 23:19 Глядач пише:
Чи залишились ще квитки на завтра?
14.12.2014 00:21 ЮЛЯ пише:
Просто неймовірно! вистава ЧУ-ДО-ВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДЯКУЮ АКТОРАМ ТА РЕЖИСЕРУ ЗА ЧУДОВИЙ НАСТРІЙ У ТАКИЙ ВАЖКИЙ ЧАС!
16.12.2014 10:53 Поціновувач пише:
Шановні працівники театру. Я передивився майже усі ваші вистави за останні 5 років, а на деяких був по 2 рази. І хочу сказати, що цією виставою ви зробили 2 великих кроки назад у своєму розвитку.
Скажіть, а чим дана вистава відрізняється від "Моя дружина... або як повернути чоловіка? Декораціями - ні, смисловим навантаженням - ні, тематикою - ні, мистецькою цінністю - теж ні!!!
Під час першої дії я був шокованим схожістю вистав. Спочатку це викликало обурення, а потім мені просто стало нудно. Якби не декілька вдалих жартів у другій дії, я вимагав би повернути гроші. Постановка - ніяка; розвиток відносин Блеза і покоївки показаний примітивно - він зрозумілий, але якийсь дурнуватий і дитячий (хоча покоївка такою і є). Коротше кажучи, претензій більше ніж вражень
Усім, хто дивився Мою дружину, на Ля Мурі робити нічого.
17.12.2014 12:38 Поціновувачу пише:
А тим, хто подивився Брехуху, взагалі треба безкоштовно видавати запрошення на лямур)))))))))
Лямур не бачив,але Брехуха це верх апофіозу,страх і жах
Хто небудь, скажіть Ніколаєвій, що вона вже переграє і штампується у всіх виставах, її занадто багато та ще й одинаковою. Є й інші актриси,набагато кращі за неї, дорогу усім їм!
17.12.2014 16:22 тетяна пише:
вистава просто супер хтось робить усе щоб цю виставу знешкодити даремно вона чудова а кому хочеться її вбити? щось забагато негативу набагато більше ніж у відгуках на попередні вистави цікаво хто ж ці вбивці і яку мету вони переслідують чи не до прокуратури іти?
20.12.2014 18:31 Ю.К. пише:
Неймовірна вистава! легка! весела! цікава! якраз те, чого хочеться душі у такий складний для нашої країни час! велика шана Вам! усією сім*єю дякуємо режисеру за те, що створив таку чудову річ! усіх благ Вам! і театру процвітання!
20.12.2014 18:44 К. * В. пише:
Неймовірна вистава! легка! весела! цікава! якраз те, чого хочеться душі у такий складний для нашої країни час! велика шана Вам! усією сім*єю дякуємо режисеру за те, що створив таку чудову річ! усіх благ Вам! і театру процвітання!
21.12.2014 14:24 Глядач пише:
Поціновувачу! Я з вами згідний. Ніколаєва з вистави в виставу однакова. Вже можна прийти і передбачити гру цієі актриси. Особливо "Моя дружина..." І "Обережно лямур", таке відчуття, що одна персона з двух вистав.
07.01.2015 15:58 Алла пише:
А для якого віку ця вистава? Дитині 8 років хочемо на шось цікаве сходити!?
10.01.2015 20:04 Інна пише:
Доброго дня! Підскажіть будь ласка вартість квитків на 24.01.2015р.?
10.01.2015 20:26 Оля пише:
А у неділю 11 січня ця вистава буде? і на яку годину? Скільки коштуватиме?
Сторінки:  <попередня  1  2  3  4  5  6  наступна>


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку