28.10.15
У Рівному прем'єра кінофільму за участі акторів Рівненського облмуздрамтеатру (ВІДЕО, АУДІО)
29 жовтня у Рівному виходить у прокат історична драма "Гетьман", режисера Валерія Ямбурського за однойменним романом Віктора Веретенникова за участі двох акторів Рівненського облмуздрамтеатру - заслуженого артиста України Станіслава Лозовського та Ніни Ніколаєвої. А вже 3 листопада о 14.30 у Кінопалаці "Україна" рівняни матимуть можливість не лише переглянуть фільм про яскраву історичну постать Богдана Хмельницького, а й поспілкуються з творцями фільму. Захід відбуватиметься за підтримки Рівненської міської ради. Квитки вже у касі Кінопалацу.

Зустрітись з глядачем у Рівне завітають режисер Валерій Ямбурський, оператор Володимир Галицький, виконавець ролі Богдана Хмельницького Костянтин Лінартович, Влад Лінартович. На зустрічі будуть і рівняни Станіслав Лозовський виконавець ролі Тимоша Хмельницького

 

та  Ніна Ніколаєва.

РТБ, Володимир Струс, Назар Мідріган

28 жовтня відбулась прем'єра кінострічки "Гетьман" у рамках кінофесту "Молодість". Ступили на червону доріжку у Києві і рівненські актори.

Пряма мова. Гості в студії Станіслав Лозовський та Ніна Ніколаєва (ВІДЕО)

Фільм "Гетьман" розповідає про долю однієї з найбільш суперечливих фігур в історії України, про людину, яка змінила перебіг історії, і зробила свою країну незалежною. Цей фільм про великого гетьмана України, ім'я якого - Богдан Зиновій Хмельницький. Історія описана у стрічці починається з 1647 року, і показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти. Головною сюжетною лінією є не так повстання, як трагічна любов Богдана Хмельницького до молодої польки Гелени. Фільм відобразить чисто людську сторону Богдана Хмельницького, його логіку і хід думок при прийнятті важливих для України рішень.

Актори зайняті у фільмі: Костянтин Лінартович - Богдан Хмельницький, Фатіма Горбенко, Сергій Калантай, Станіслав Лозовський, Наталя Кобізька, Михайло Голубович, Дмитро Лінартович, Владислав Мамчур, Володимир Ямненко, Влад Ямбурський, Сергій Гаврилюк та ін.

До Вашої уваги фоторепортаж з прем'єрного показу фільму "Гетьман" у Києві в рамках кінофестивалю "Молодість".

Фотогалерея

переглядів: 4077

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку