Сон літньої ночі
Сон літньої ночі
В. Шекспір
Пластична фантазія
Тривалість: 2 год 20 хв
Велика сцена

Подіїї вистави розгортаються у таємничому лісі, володінні ельфів і фей. Там відбуваються чарівні перетворення і містичні дійства. Саме там, серед краси і величі матінки-природи на закоханих чекають фантастичні пригоди. У вир чарів потрапляють не лише лісові мешканці, а й люди.Шекспірівські діалоги з влучними жартами, феєрично-магічний сюжет, фантастичної краси пластика задовільнять найвибагливішого глядача.

Режисер - Сергій Павлюк
Балетмейстер
- заслужений артист України Олексій Яриш
Сценографія та костюми
- Алла Локтіонова

Дійові особи та виконавці:


Тезей - артист драми Микита Кондратюк
Іпполіта - заслужена артистка України Галина Цьомик
Егей - народний артист України Володимир Сніжний
Гермія - артистка драми Олеся Карп'юк (Демчунь),   артистка драми Наталія Тертичка
Лізандр - артист драми Юрій Ширко
Елена - артистка драми Вікторія Клєщенко-Пилипчук
Деметрій - артист драми Ігор Ніколаєв
Пігва - народний артист України Георгій Морозюк,   заслужений артист України Петро Ліснічук
Основа - заслужений артист України Андрій Куделя
Замориш - артист драми Андрій Шевчук
Рило - заслужений артист України Сергій Бондарук
Замірок - заслужений артист України Володимир Дьяков
Міляга - артист драми В'ячеслав Давидюк
Оберон - заслужений артист України Віктор Янчук
Тітанія - заслужена артистка України Алла Луценко
Пек - заслужений артист України Станіслав Лозовський
Фея - заслужена артистка України Ніна Ніколаєва
Ельфи та феї, слуги Оберона та Тітанії - артисти балету
Пігва - артист драми Олег Пшин

Якщо Вам сподобалась вистава, рекомендуємо також переглянути:



Фото до вистави

 

Коментарі

Сторінки:  1  2  наступна>
01.12.2011 14:23 Світлана пише:
Вистава "Сон літньої ночі" мені дуже сподобався. Оформлення, костюми, музичний супровід, гра акторів викликали найяскравіші і позитивні емоції, змогли передати стиль та настрій тієї епохи.
03.12.2011 01:10 Анатолій пише:
Все сподобалось. Особливо фінальна частина вистави.
11.12.2011 10:14 Ігорь пише:
Вообще класна вистава, мені сподобалось
26.01.2012 11:58 Ігор пише:
Просто, весело, музично, пластично й фантастично - все саме так, як того вимагає пластична фантазія. Потрібно подякувати Шекспіру за сюжет, а режисеру і акторам - за сценічне втілення класичного сюжету...
Перед глядачем дивовижним чином переплітається казка й кохання, природа й земне життя... Кохання на фоні казки, кохання з краплею фантазії... В коханні повинна бути краплина казки, а в казці - краплина кохання. Та й саме почуття кохання - це щось казкове й фантастичне, подекуди таке дивовижне, а подекуди й зовсім нереальне...

P.S. Танок ельфів у виконанні пана Янчука - це просто незабутньо!
15.03.2012 12:29 Ольга пише:
Приєднуюсь до Ігора щодо танку ельфів та Янчука, просто супер. Взагалі хороша позитивна вистава, яка дозволяє морально відпочити та посміятися. Всім акторам дякую і БРАВО!!!
19.04.2012 14:18 Таня пише:
Вистава супер. Уже переглядала три рази. Підскажіть будь-ласка автора музики, яка звучала у виставі.
20.04.2012 20:38 Театралка пише:
Шановна Тетяно, музика з вистави є у групі за ссилкою - http://vk.com/teatraly_rivnogo , оскільки витягнута з інтернету і назви ми не знаємо)
22.11.2012 23:08 Олексій пише:
Переглянув виставу сьогодні! Був дуже вражений і захоплений ніби побував у казці. Тепер знаю що сходити на виставу, це краще ніж продивитись навіть найкращій фільм. Дякую вам!
23.11.2012 10:59 Ігор пише:
Ну що можна сказати... браво акторам!!! Побував у казці і ще довго не міг повірити, що вона закінчилась((( Прийшов додому і сказав: "Обов'язково піду ще раз!!!"
Раджу всім, хто не бачив цієї вистави сходити та отримати масу позитиву.
23.11.2012 12:24 Світлана пише:
Олексій та Ігор, погоджусь з Вами повністю!) Чудова вистава, вчора теж вкотре в цьому переконалася)))Шкода лише, що її дуууже рідко ставлять в репертуарі на вихідні дні
07.03.2013 08:23 Катерина пише:
Все, як завжди, геніально!!!! Лише позитивні відгуки! Рекомендую всім!!!!!
18.04.2013 10:45 Вèсна Фабіан пише:
Дуже дякую за вчорашній "Сон літньої ночі".
Не підскажете, що за музика грала під час останнього танцю фей, ельфів, Пека, Оберона і Тітанії.
Дякую.
29.11.2013 00:47 Esperanto пише:
Сьогодні був на виставі...і теж був нею - "ну дуже вражений" , але навідміну від попередніх високопарних відгуків ( які майже всі ,судячи по стилю, належать одному автору) хочу дати зовсім протилежну оцінку даному дійству - "СОН СИВОЇ КОБИЛИ"! - ось справжня назва того, що відбувалося на сцені ...Зразу хочу сказати, що претензії не до акторів.Їхня гра, як і завжди , заслуговує найвищої оцінки! В мене багато запитань до режисера, який вибирав і ставив дану п"єсу...Першу половину вистави глядачі майже не реагували на те що відбувається на сцені - вони були просто в легкому ступорі від того сум"яття "картинок" , які миготіли в них перед очима,і пробували вловити хоч якусь суть в тому, що відбувається....В антракті, я запитав в декількох своїх знайомих: " Що ви можете сказати про сюжет вистави ?" - і всі як один тільки знизували плечима...
..Сміх все ж лунав в залі,і навіть непоодинокий і голосний...але коли я став придивлятись до тих хто найбільше сміється- то це виявились, в основному,щколярі середнього шкільного віку ...Які вже навіть і не пробували в чомусь там розібратись. а просто голосно реготали з "високохудожніх" жартів типу " дяді на сцені пішли за колону помочитись...!! ( Біля мене сиділо двоє дівчаток даного віку - так вони аж в долоні плескали від захоплення подібними
" шедеврами" )
..І ще про гумор..Усі знають,що "англійський гумор" і "плоский гумор" - це синоніми,публіку ним розсмішити важко.Видно саме для підсилення ефекту вистава перенасичена жартами,що межують з вульгарністю і навіть часто переходять цю межу !!..Можливо це і є "високе мистецтво" до якого я "темний" ще не доріс? ...можливо..Але одне я знаю точно -я дуже не хотів би, щоб у моїх дітей перше знайомство з театром відбувалось під час таких от "арт-балаганів"...
(Дякую всім, хто дочитав докінця мій "коротенький" коментар =)) )
29.11.2013 14:16 Світлана пише:
Ну от, уже й Шекспір не догодив))) Добре,що не тільки Петрів. А якщо серйозно, то сюжет вистави справді має кілька ліній, але це якраз стилістика середньовіччя. Виходить, що неписьменні англійці часів Шекспіра краще розуміли такі "складні" матерії, як комедія ситуацій. А нам чомусь треба все розжувати і в рот покласти - і щоб ніяких алегорій і метафор!!! Ми нібито й освічені, але часто примітивні. Що ж до гумору, який ви назвали вульгарним, то прочитайте Шекспіра - це він, такий безсовісний, жартував "за межею", як ви пишете. А то ви собі уявляєте середньовічну Англію як вікторіанську епоху, а це ну зовсім не так. Тому, хоч кожен і має право на коментар, але все ж, перш ніж коментувати, "учите матчасть" - читайте Шекспіра. Може, зрозумієте)))
03.12.2013 16:09 Єлизавета пише:
"Сон літньої ночі" - геніальна вистава! Це Шекспірівський шедевр! А яка музика! А яке кохання!
Особливо на "ура" зіграли Юрій Ширко і Наталія Тертичка! Дуже романтично і красиво у них на початку вистави, а далі в них ще бомбезніше...
Слід подякувати й Андрію Куделі, який був дійсно "Основою" театру. Дуже смішний Замірок(Володимир Дьяков) з тим ліхтарем та Замориш (Андрій Шевчук); гарні пластичні номери у Стаса Лозовського.
Рівненський академічний український музично-драматичний театр має гордитися за таких АРТИСТІВ як Андрій Куделя,Юрій Ширко,Стас Лозовський.бо це молоді, енергійні, талановиті актори!!! Для них мої бурхливі і шалені оплески!!!
Раджу всім переглянути виставу "Сон літньої ночі" і поринути в незвичайний, дивовижний, фантастичний сон!
Браво!!!
09.12.2013 10:54 Світлана пише:
"Сон літньої ночі" - одна з кращих вистав у репертуарі нашого театру!!! Пама’ятаю свої перші враження, коли ще вперше побачила її кілька років тому - тільки гасне світло і звучить прекрасна музика - відразу ж поринаєш у казку!!! Чудова гра акторів, неймовірна пластика, гумор, прекрасні костюми, а чого варта вистава у виставі - не передати словами!!!Вже вкотре, дякую Вам, наші дорогі актори - творіть і радуйте нас надалі і якомога частіше!!!


Lord of the dance - Breakout
Reelroad - Венгерская
15.02.2014 13:02 Ангеліна пише:
"Сон літньоі ночі" - напрочуд гарна вистава!!! Раджу переглянути всім. Після перегляду море позитиву і емоцій!!! Браво артистам- Юрію Ширку, Ігору Ніколаєву, Андрію Куделі!!! Ви були геніальними і неперевершеними!!! Ви актори від Бога! Бажаю успіху та процвітання!!!
30.10.2014 11:45 Закохана в театр пише:
Прийшла із вистави в захваті!!
Дуже сподобалась вистава,особливо пластика Лозовського та гра Ніколаєвої!!Ви прекрасні!!Дякую всім за чудовий вечір) Хочу сказати,що після вистав хочеться жити!!!
БРАВО!!
19.03.2015 02:10 Віталій пише:
Не знаю де запитати, тож запитаю тут. Чи планується показ вистави "Приборкання норовливої"? Дуже хотів би її подивитися, хоча і ніколи раніше добровільно не ходив на вистави в театр. =)
19.03.2015 11:36 Віталію пише:
На сьогоднішній день цю виставу театр не планує брати до репертуару, але усе можливо...) Ми врахуємо Ваші, Віталію, побажання.
Щодо добровільного відвідування театру, то це таки важливо прийти з власної волі на виставу. Тоді вона смакує по іншому.
Хоча іноді, щоб пізнати смак нового його варто хоча б спробувати. А раптом це смачно?)
Сторінки:  1  2  наступна>


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку