11.02.19
Рівненський облмуздрамтеатр запустив он-лайн продаж квитків
Відтепер квитки на вистави Рівненського муздрамтеатру можна придбати не виходячи з дому через мережу Інтернет на сайті театру. Окрім того у театральній касі встановлено монітор зі схемою глядацької зали для зручності вибору місць. А ще електронні квитки в друкованому вигляді, або ж з екранів ґаджетів при вході у театр перевіряють скануванням. Це все для вас, любі наші глядачі, бо ми вас любимо!

А тепер детальніше про нововедення.

З лютого 2019 року  квитки  на усі вистави Рівненського драмтеатру можна придбати он-лайн  на сайті dramteatr.com.ua.  

 Вам  більше НЕ потрібно:

-        телефонувати у касу, щоб дізнатися перелік вільних місць
-        їхати через усе місто, щоб купити квиточки
-        стояти у черзі до віконечка каси і хвилюватися, а чи вистачить вам  місць на аншлагову виставу

Відтепер цілодобово, як тільки вам заманеться, де б ви не були, маючи доступ до інтернету, ви можете зайти на наш сайт у розділ «Квитки» і

- обрати
- забронювати
- купити квитки на будь-яку виставу діючого репертуару. 

Якщо ви завітаєте у касу театру, то помітите ряд змін.

Щоб полегшити процес вибору місць, ми встановили для глядачів монітор зі схемою залу.  

Окрім того, ми повністю відмовились від давніх паперових квитків.

Касир видрукує обрані вами місця на термобланку. Сподіваємося, вам подобається  це симпатичне ретрозображення будівлі театру.

За фінансову підтримку у виготовленні фірмових термобланків для квитків театр ми б хотіли подякувати нашому багаторічному партнеру -   АБ «Укргазбанк».

Якщо у лютому  ви були на наших виставах, то помітили, що на вході в театр білетер не перериває квитки, а сканує унікальний штрих-код розміщений на них. Мобільний термінал, яким ми користуємось,  запросто зчитує інформацію й з екрану ґаджетів. Тому, куплені он-лайн електронні квитки можна не роздруковувати, а  просто зберегти у пам’яті телефону чи планшета і пред’явити  на вході у театр.

Якщо вам все ж зручніше купувати квитки у касі нашого театру, то ця інформація для вас. Каса театру працює з вівторка по неділю з 13.00 до 19.00. Понеділок - вихідний. Телефон каси: 0362 63-34-47. 

переглядів: 3246

Коментарі

23.10.2019 15:25 Ілона пише:
На касі повідомили, що не роздруковують квитки придбані через інтернет, де можна роздрукувати і яку ссилку в повідомленні відкрити щоб побачити свої квтики теж не знають,
24.10.2019 17:56 Олександр пише:
Шановна Ілона!
Ваші квитки знаходяться у Вашій електронній поштовій скринці яку Ви вказали при реєстрації і замовленні квитків на сайті kontramarka.ua
29.10.2019 13:36 Яна пише:
Квитки приходять Вам на електронку, яку Ви вказали при купівлі квитка. Роздруковувати не обовязково, на вході можуть відсканувати з телефону.
12.12.2019 12:07 Тетяна пише:
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чому на сайті продажу квитків на всі вистави, які йдуть на малій сцені, місця недоступні, окрім останнього ряду? Я спочатку подумала, що, можливо, квитки вже розібрані і залишився лише останній ряд, але продивившись усі вистави малої сцени, які йтимуть у січні-лютому, побачила що така ситуація з усіма виставами, які йтимуть на малій сцені, тобто можно придбати квиток лише в останній ряд. Виходить, що якщо я хочу сидіти ближче, мені необхідно йти до каси? На вистави на великій сцені можна придбати квиток на будь-яке місце.
13.12.2019 11:34 Я так думаю пише:
Є різні. Запрошуємо


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку