Рівненський облмуздрамтеатр фестивалив у Тернополі
01.10.15
Рівненський облмуздрамтеатр фестивалив у Тернополі
30 вересня колектив Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру на сцені Тернопільського облмуздрамтеатру представив одну з найсерйозніших комедій свого репертуару, виставу за твором М. МакДонаха "Каліка з острова Інішмаан". Ірландську комедію рівняни показали в рамках ХІІІ Всеукраїнського фестивалю "Тернопільські театральні вечори"

Цьогоріч фестиваль у Тернополі проводять з 26 вересня по 4 жовтня з до 100-річчя від Дня заснування Лесем Курбасом професійної театральної сцени у цьому місті та 85-річчя Академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Як завжди тернопільчани зустріли колектив з Рівного тепло, а організатори фесту нагородили рівнян дипломом "Учасника фестивалю". Переможців на "Театральних вечорах-2015" вирішили не визначати.

Трішки нашої репетиції...

 

У Тернополі прекрасна публіка.

Колектив Тернопільського театру завжди надзвичайно гостинний!


 01.10.2015

Тернополянам показали виставу “Каліка з острова Інішмаан”

Культура

Учора на театральній сцені Тернополя тернопільський глядач дивився ірландську комедію за п’єсою МакДонаха “Каліка з острова Інішмаан” у виконанні Рівненського академічного українського музично-драматичного театру . Щоправда, комедією спектакль назвати важко. Простий, на перший погляд, сюжет насправді виявляється сповнений глибоким філософським змістом, а персонажі - ззовні непривабливі, лайливі, повні злості  навіть до найближчих, насправді виявляються спроможними на глибокі, щирі та благородні вчинки. Рівненським театралам аплодували стоячи.

переглядів: 2106

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку