Моя дружина... , або Як повернути чоловіка
Моя дружина... , або Як повернути чоловіка
Лібрето - Ю. Рибчинський, музика - В. Ільїн, В. Лукашов
Музична комедія на 2 дії
Тривалість: 2 год
Велика сцена

Режисер-постановник  - народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка Володимир ПЕТРІВ
Диригент - заслужений артист України Зіновій КРЕТ
Сценографія і костюми - Алла ЛОКТІОНОВА
Пластичне оформлення - Станіслав ЛОЗОВСЬКИЙ
Концертмейстер - Валерій КРАВЧУК
Художник по світлу - Дмитро УСИК
Звукорежисер - Богдан СІВАК
Помічник режисера  - Олександр ЛОЄВСЬКИЙ

Дійові особи та виконавці:


Вільям Гаррісон, інженер - артист драми Микита Кондратюк
Кетті Гаррісон, його дружина - артистка драми Оксана Муріна
Джиммі Джексон, інженер - артист драми В'ячеслав Давидюк
Меджі Джексон, його дружина - заслужена артистка України Ніна Ніколаєва
Міс Петінгтон, начальниця дитячого притулку - заслужена артистка України Галина Цьомик
Генрі, метрдотель, згодом полісмен - заслужений артист України Сергій Бондарук
Бетсі, служниця в домі Гарррісонів - артистка драми Катерина Лапіна
Служниці в домі Гаррісонів - артистка драми Наталія Боярська,   артистка драми Оксана Островська,   артистка драми Жанна Бичковська
Садівник - заслужений артист України Станіслав Лозовський
Полісмени у цивільному - артист балету Владислав Богуцький ,   артист балету Ігор Гарасим'як,   артист балету Віталій Малафей

Якщо Вам сподобалась вистава, рекомендуємо також переглянути:



Фото до вистави

 

Коментарі

Сторінки:  <попередня  1  2  3  4  наступна>
01.11.2013 16:43 Світлана пише:
Ну от, знову Петрів))) Люди добрі, та радійте, що в нашому місті такий театр, де на вистави треба квитки замовляти за місяць, де не соромно за акторів і за все, що в театрі є! Звісно, не тільки не соромно й за Петріва - ми всі ним пишаємося! Кому не до смаку чи хто отримав замовлення "мочити" Петріва, поїдьте в сусідні області, подивіться, який там рівень, і припиніть писати ці тупі "тролівські" коменти.
01.11.2013 20:32 Закохана в театр пише:
Подивилася виставу і отримала масу позитивних вражень. Вже другий день в захваті від того, які в нас талановиті актори! Як чудово вони справляються з будь-якою роллю. А ще співають! А ще танцюють! Дійсно Україна має таланти!!! І не вірте всьому негативу, що пишуть в коментарях. Любителі покритикувати завжди знайдуться. Йдіть і переконуйтеся на власні очі. А від мене - Браво!!! Браво!!! Браво!!!
03.11.2013 23:35 Любов пише:
Послухавши інтерв’ю режисера, а потім переглянувши виставу одразу виникає думка. Про що ж все таки вистава? Як заявив режисер: про любов і про те, що сім’я повноцінна і щаслива, коли в любові народжуються діти. Без сумніву. Але якщо дивитися виставу думаючи, то з’ясовується, що любов у ній лише між Кетті і Джеммі, бо стверджувати, що кохання існує між Садівником і Бетсі не варто. Він красень, а у неї наче не все гаразд з головою. Принаймні, такою вона себе презентує.
Дві сім’ї нещасні. Вся вистава побудована на брехні, обмані, хитрощах, інтригах, нещирості. Чи можна назвати таку сім’ю щасливою, де превалює брехня і чи можуть у любові народитися діти, якщо скрізь брехня. Де є брехня, там немає місця коханню.
Сюжет цієї вистави нагадує давно знайому сім’ю приятелів. Звичайна сім’я, нічим не вирізняється серед інших, але там також подружжя живуть на одній брехні і ревнощах. Він хоче вірити у те, що вона йому вірна. А дружина радіє з того, що її чоловік постійно занятий допізна на роботі і навіть не підозрює, коли вона приходить до дому. Вдаються до різних хитрощів: вичищають свої мобільні телефони від sms, та дзвінків, які можуть стати причиною нових ревнощів, мовляв, «все має бути чесно, ніяких таємниць…».
Вони щасливі лише тоді, коли випадає якась поїздка чи відрядження. Він кидає їй у спину «будь чемною», а вона йому – «будь терплячим», вкладаючи у ці різні слова один і той же зміст.
Чи може бути сім’я щасливою, коли живуть постійними підозрами, перевірками, недовірою, та ще й втягують у свої дорослі справи не зовсім дорослих дітей. Коли один із подружжя має права, а іншому дісталися лише обов’язки. І таких сімей безліч.
Вважаю, що вистава про слабохарактерність, безхребетність, невпевненість героїв, які бояться щось змінити у своєму житті, безсилість боротися за кохання і право бути щасливими. Тому виявляється, що брехати і хитрити простіше. Така сім’я – мильна бульбашка, яка колись трісне.
Дуже багато звучить музики, яка, на мій погляд, затягує виставу і стає нецікавою. Не завжди вокал відповідає музичному ритму оркестру. Виконання деяких вокальних номерів, можна зрівняти із читанням вірша дитини дошкільного віку – протягнуто, по складах. Хороший вокальний номер Садівника.
Три служниці і носіння мікрофонів – заважає, а інколи навіть обридливо на це дивитися. Варто було б замінити петличками.
У коментарях хтось писав про інтернетну музику гастролюючих театрів. Танець у виставі також з інтернету.
Дуже сподобалася декорація. Красива, масивна.
Напевно красиві меблі, але з передостаннього ряду, вони видаються мініатюрними, як іграшкові.
Ну і фінал. Вже давно відомо чим закінчиться вистава, але вихід дітей «вразив». Зрозуміло, що для забарвлення, або такої собі родзинки режисеру це на руку. Але чи потрібно це для таких малих дітей, чи варто малят залучати до дорослої вистави і випускати на сцену близько 22 години заради родзинки? Невже ніхто не замислився над тим, що діти у цей час повинні лежати у теплій постелі і засинати під колискову мами. А як же у холодні дощові, або морозні вечори. Невже і батькам байдуже до здоров’я своїх дітей? А ми говоримо про якусь любов.
Не можу сказати, що вистава не сподобалась. Загальне враження позитивне, але шедевром назвати не можу. В репертуарі театру є кращі. Один раз подивитися можна.
Нецікаво було слідкувати за ходом подій, оскільки, вони були передбачені. Підтвердженням цього були вигуки глядачів із залу.
Вибачте, що коментар вийшов довгий, як вистава. Не розцінюйте мої коментарі, як образу, або як пишуть «замочити»... Це моя особиста думка, на яку маю право.
Акторів вітаю з прем’єрою.

04.11.2013 19:26 Закохана в театр пише:
Прочитавши довжелееееезний коментар, хочу сказати, що не слід кожну дрібничку перетворювати в катастрофу. А то з доброї комедії вийшла жахлива трагедія світового масштабу. Це не була вистава про зразкові сім'ї. Навпаки актори в гротескній формі вказали нам на наші помилки. Їхні герої дійсно люблять одне одного, адже любов це не еталон поведінки, це почуття, яке потрібно вміти пронести через все життя. А щодо дітей це прекрасно, цо вони з раннього віку долучаються до мистецтва. І в них чудові батьки! Не страшно, коли діти о 22.00 ще не сплять(пригадайте себе!), страшно коли не закінчивши школу підлітки попадають в колонії виправного режиму...
04.11.2013 19:30 ігор пише:
Любове!Як у Вас все запущено!Співчуваю.Також,вибачте.Маю право на власну думку.ТЕ ЩО ВИ НАПИСАЛИ-"ШЕДЕВР"
05.11.2013 10:33 Наталія пише:
Вистава чудова! Актори талановиті.
А шановна пані Любов, взагалі не розуміє нічого. І актори не такі, і грають не так, і музика не дуже. І пані Любов не зроміла,яка вона? Зовсім затуркана, нічого не розуміє пані Любов.
05.11.2013 12:00 Адміністратор сайту пише:
Дякуємо усім за відгуки! Але єдине прохання від адміністрації сайту - поважати один одного і не переходити у коментарях на особистості. Усі ми маємо право на власну думку. Усі ми дивимось виставу з різним настроєм і життєвим досвідом. І дуже часто бачимо своє. І у цьому багатство театрального мистецтва - воно здатне побуджувати людей до різносторонніх роздумів. Дякуємо, що не залишаєтесь байдужими до творчості театру.
05.11.2013 23:38 Бодхісаттва пише:
Вистава дуже сподобалась! Гра акторів пречудова!
Кому не зрозуміло, основна ідея п"єси - як комічно виглядають глупі ревнощі!!!
Найбільш сподобалась гра головних акторів, вони передали ідею як найкраще. Я бачив декілька постанов цієї п"єси - Рівненсько драмтеатру - найвдаліша!!!
А музикальне оформлення, з симфонічним орестром - просто вершина естетичного задоволення! Стільки джазу і вдало написаних слів пісень!!!
Хоча питання до режисера є!
Шановний Володимире, куди ви діли полісмена!!! Навіщо було, так соковито зіграного Генрі, притуляти на цю роль? Без серйозного полісмена, добра частина жартів пропала геть. Склалось таке враження, що це якийсь зовсім провінційний театр, в якому критично не вистачає акторів!!! Ну ладно міс Петінґтон з вар"єте - до цієї вистави це стильно, виглядало цікаво.. Ну ладно садівника добавили.. але полісмена забирать - не варто.
Така моя думка.
Ще раз дякую всім за виставу :)
Драмтеатр на висоті!
06.11.2013 09:44 Анастасія пише:
Мені подобається театр, актори, оркестр, вистави.
Але вибачте, шановне панство, мене,як глядача обурює, що деякі негативні коментарі, носять замовний характер і це дуже видно. Не потрібно в темній кімнаті шукати кішку, якої там не має. Ми повинні пишатися, що в нашому місті є чудовий театр, де ми маємо нагоду отримувати духовне, культурне задоволення. Бажаю керівництву, колективу театра творчих успіхів, процвітання.
06.11.2013 17:24 Тарас пише:
Шановна п. Любов. Прочитавши ваш коментар до вистави, складається враження що ви є "великим поціновувачем" театрального мистецтва. В комедійній виставі Ви примудрилися знайти силу - силенну негативу. Ну ВСЕ Вам не так: актори ніби несповна розуму, вокал непрофесійний, оркестру забагато, декорації мініатюрні, мікрофони, танці, діти і ще багато чого. Таке враження, що складаючи свій критичний "твір" ви отримували від цього неабияке задоволення. Гадаю з таким підходом жоден режисер світу не поставить вистави, яка б вам була до вподоби. І найголовніше: Ви звісно маєте право на власну думку, але не всяку свою думку, а ОСОБЛИВО ТАКОГО ЗМІСТУ, слід подавати на сайті театру.
А режисеру, акторам та оркестру БРАВО!!! Вистава просто чудова. Бажаю натхнення та подальших творчих успіхів!
Перепрошую адміністратора сайту за коментар.
11.11.2013 21:13 Альона пише:
яка ціна білету, підкажіть будь-ласка))
11.11.2013 21:31 Я так думаю пише:
Залежно від дня показу. Щодо листопадевих вистав - то квитки продані. Можливо, у касі лишились балкони.
13.11.2013 17:29 Юлія пише:
Була на прем'єрі - враження лише позитивні!!! Особливо порадував супровід оркестру, браво! Гра акторів, декорації також на високому рівні. Низький вам уклін, пане Петрів!
14.11.2013 20:46 Ваня пише:
Скільки коштує білет?
14.11.2013 23:39 Я так думаю Вані пише:
Ціна залежить від дня показу. Найдорожчий квиток вартує 50 грн. Напишіть, якого дня Ви плануєте прийти на виставу і ми дамо Вам конкретну відповідь.
15.11.2013 12:24 Рома пише:
доброго дня, підскажіть будь ласка скільки коштує квиток на дану виставу на завтрішній день. Дякую.
15.11.2013 13:04 Я так думаю пише:
10-50 грн.
15.11.2013 13:23 Підскажіть, пише:
а в драмтеатрі є якісь знижки студентам??
15.11.2013 13:35 Я так думаю пише:
У театрі є студентські дні!!!
18.11.2013 00:20 Едуард пише:
В суботу, 16.11.2013 був на виставі. Моментами сюжет був трішки затягнутий, але в цілому вистава була чудова, особливо вставка з садівником з безсмертним хітом Луї Армстронга. Це було неперевершено. Браво.
Сторінки:  <попередня  1  2  3  4  наступна>


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку