Дорога Памела, або Скарб на звалищі
Дорога Памела, або Скарб на звалищі
Джон Патрік
Не трагедія
Тривалість: 2 год 30 хв

Прем'єра  21-22 жовтня 2017 року

Нью-Йорк. Напівзруйнований будинок. А в ньому - самотня старенька дама на ім'я Памела Кронкі. Одного дня в її розмірену буденність вриваються троє. Вони називають себе представниками солідної парфумерної фірми і іменують  один одного компаньйонами. Сол Бозо, Глорія, Бред насправді  - аферисти. Вони спробують розіграти один із своїх найчорніших сценаріїв з Памелою Кронкі у головній ролі. Чи виправдається одвічне "Добро перемагає зло"? Відповідь у виставі!

У Рівненському драмтеатрі довгождана прем'єра (ФОТО, ВІДЕО)

Режисер-постановник – народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка Володимир Петрів
Сценографія, костюми  – Анна Пілюгіна
Балетмейстер  - Олександр Віюк
Музичне оформлення – Надія Устянчук
Художник з освітлення – Валерій Манчук
Помічники режисера – Олександр Лоєвський, Любов Харченко

Дійові особи та виконавці:


Памела Кронкі - народна артистка України Ніна Ніколаєва
Сол Бозо - народний артист України Георгій Морозюк
Глорія Гулок - артистка драми Наталія Боярська
Бред Вінер - артист драми Олег Ягелюк
Лікар - заслужений артист України Петро Ліснічук,   заслужений артист України Андрій Куделя
Джо Янкі, поліцейський - артист драми Андрій Шевчук
Людина театру - заслужений артист України Станіслав Лозовський

 

Коментарі

Сторінки:  <попередня  1  2  3  наступна>
05.11.2017 13:26 Я так думаю пише:
2,30 год
18.11.2017 23:05 Світлана пише:
Браво, пане Володимире! Браво кожному з наших улюблених акторів, а особливо Ніні Ніколаєвій! Це було просто чудово! Головне, що ви завжди обираєте вистави, які вчать нас бути людьми, які змушують нас усіх виходити з залу добрішими і людянішими. Так було з "Останнім строком". з "Ненормальною", з "Калікою з острова Інішмаан", з "Поліанною". І для цього не треба купи спецефектів і дорогого антуражу - треба справжнього Режисера і справжніх Акторів. Ми вас любимо!!!
18.11.2017 23:31 Олеся пише:
Вистава дуже сподобалася. Динамічна, захоплива і дуже повчальна. Гарно підібрана музика. Величезна подяка усім акторам! Молодці усі!
18.11.2017 23:44 Оксана пише:
ЧУДОВА ВИСТАВА!!! Мені дуже сподобалось все, починаючи від декорацій! Актори підібрані неймовірно вдало. Гра акторів вражає. Памела просто грає на всіх струнах душі своїми монологами, Бред - ну просто красавчик, Джо і Сол - позітивчики, Людина театру особливо запам'ятала в сцені з рамкою і мікрофоном, а Глорія в танго - зірка! Дуже приємне бажання викликає перегляд цієї вистави - хочеться іти і творити добро! Бажаю цій виставі довгого сценічного життя, вона того варта.
19.11.2017 20:44 Тетянка пише:
Дякую всім акторам за чудовий вечір, кожного відкрила з вас по новому.
20.11.2017 13:45 Роман пише:
Вистава сподобалась, динамічна, гра акторів чудова, родзинка: коментарі Станіслава Лозовського і спецефекти ))
25.11.2017 23:48 оля пише:
Саме сьогодні хотіла подякувати атору Андрію Шевчуку. Ролі у нього епізодичні, але завжди викликають позитивні емоції. Бачила Андрія в дитячих постановках, він викладається на всі 100%. Талант, харизма та природня добродушність ( або просто акторська майстерність ) додають йому певного шарму. Браво! Режисери, знайдіть для Шевчука драматичну роль! Чи його щира посмішка "закріпила" за ним певне амплуа? Люблю вас всіх! Дякую за мистецтво!



01.12.2017 20:40 Інна пише:
Чому 30.11 була інша вистава, а не Памела на звалищі??????????????????????????????????????????????????????7
02.12.2017 12:13 Я так думаю пише:
Дорога пані Інно!
Ми змушені були замінити виставу у зв'язку з хворобою актора. Про цю заміну повідомили на нашому сайті, як тільки було прийняте таке рішення. Перепрошуємо, якщо створили вам незручності.
09.12.2017 09:24 Андрей пише:
Отличный спектакль! Очень понравился. Хотелось бы узнать, что за музыка звучала... кто автор? Заранее благодарю за ответ)
29.01.2018 14:20 Анна пише:
Вистава ніби і непогана, гра акторів прекрасна, декорації, бутафорія і тд. але якась затянута... Була в листопаді, коли у Ніни Ніколаєвої був Д.Н., гарно і влучно сказав Володимир Петрів - "епоха Ніколаєвої". Поважаючи артистів, досиділи виставу... Дуже шкода, що є цензура на критику, а не аморальні вислови... (я впевнена, що не буде опубліковане це повідомлення) Мені і тим хто був зі мною вистава не сподобалась, на жаль...
02.02.2019 22:31 Римма пише:
Отримала величезне задоволення від перегляду цієї вистави! Дуже повчальна та прониклива історія, яка змусила і сміятися і плакати.Неперевершена гра акторів, щирі та чуттєві монологи, велика кількість раптових спецеффектів та пристрасне танго справило незабутнє враження. Браво!!!
09.02.2019 12:01 Виктория пише:
Шикарный спектакль) отличная игра актёров.
Смотрится на одном дыхании, жизненно, современно, интригующе, есть смешные моменты. Получила не реальное удавольствие, хоть и не являюсь большим любителем театра, мне 25 лет.Спасибо большое актёрам и режисеру!!!
28.02.2019 12:06 Наталія Леонідівна Наулко пише:
Дякуємо за приємний вечір,вистава "Дорога Памела,або Скарб на звалищі"-це вистава на якій глядачі і сміються від захвату, і задумуються над реаліями світу та правдою життя. Атмосфера,яка панувала на сцені,була щира, неповторна і магічна.Гра акторів як завжди талановита та бездоганна,Ви нею просто доторкаєтесь до глибини душі.....Але не всі, так звані театрали, в захваті слідкують за сюжетом, вони слідкують за своім телефоном. Шановні,якщо Ви так переймаєтесь своім гаджетом,Вам можливо ліпше ходити у кіно? Телефоні дзвінки чути на кожній виставі,но сьогодні це був "фурор",дзвеніло у всіх куточках зали. Давайте поважати акторів на сцені,а якщо Вам не цікаво і Ви чекаєте на важливий дзвінок,зробіть приємне всім, дайте насолодитись Вашою відсутністю разом з Вашим гаджетом,і всім нам отримати задоволення від тиші в залі та чаруючого сюжету на сцені. Вибач ім неввічливим та неотесаним, наш дорогий ТЕАТР...
31.03.2019 01:19 Іринка Білотіл пише:
А доки ви спите і вам сняться кандидати в Президенти, я скажу два слова про наш театр та ще одну відвідану виставу. "Дорога Памела, або скарб на звалищі". Це той момент, коли відкриваються куліси і ти... закохуєшся! Сьогодні я, стоячи, аплодую декораторам, художникам-оформлювачам, світловикам, усім, хто створив картинку на сцені. Це ІДЕАЛЬНО! Актори, до вас претензій немає
01.04.2019 01:40 Аліна пише:
Другий день під враженнями глибокими від вистави. Не можу зрозуміти, що сталося. Перетряслась уся душа. Знову піду на цю виставу. Дуже давно у театрі не була. Актори нашого театру геніальні. Надзвичайна робота всіх акторів і особливо...глибокий уклін. Можно уявити собі після такого напруження на сцені, скільки потрібно відходити від вистави. Я так думаю, що цю виставу мав би побачити світ. Саме у виконанні наших акторів.Так пронизливо зіграли. Люди довго аплодували стоячи, а коли вистава закінчилась, всі переглядатись почали, чи справді вона завершилась, чи це якійсь знов акторський трюк, як зі світлом і все продовжиться. Як грали ніби своє життя, свої відчуття. Я знаю, що сльози наших акторів справжні. Неперевершена акторська майстерність. Біля мене сиділа літня жінка і підтерала очі з-під окулярів. Час від часу всхлипування у залі чутні були. А голос Наталі Боярської, її харизма?Відкрила для себе молодих акторів. Дивитись-не надивитись.
29.04.2019 10:58 Oksana пише:
Це звичайно шедевр. Це те, від чого захоплює дух. Хотіла розповісти рідним про враження і ... не змогла. Якось бракує слів. Сказала, що просто треба побачити. Час пролетів непомітно, хотілось продовження. Неймовірний об'єм змісту, ідеї, перевтілення, життєвості. Адже ми дійсно кардинально змінюємося під впливом людей, яких зустрічаємо. "Дорогу Памелу" можна переглядати постійно, як улюблений фільм... Це як улюблена книга, до якої ми повертаємося знову і знову.І я неодмінно повернусь) Про гру акторів немає що й сказати, я б дала усім без винятку Оскар)))) На жаль, не маю таких повноважень))
27.10.2019 22:19 Топ-фан театру пише:
Сьогодні відвідав втретє цю неймовірну виставу! Захоплююсь автором п'єси, що зміг втілити одночасно веселе і сентиментальне у свій витвір. Коли переглядав цю виставу у попередні рази, то не було тих емоцій і сліз, які були сьогодні. Дякую акторам, режисеру та всім, хто задіяний у постановці за неперевершене задоволення від перегляду! Рекомендую усім і неодмінно піду ще раз, адже вистава примушує "сісти і задуматись".
04.11.2019 12:19 Олена пише:
Перших 40 хв вистави - жаргон, брутальеі вирази, матюки... Тепер це і в театрі??? Якщо - так, то театр втрачає свою цінність. Не залишилась до завершення, не змогла "насолоджуватися" нецензурною лексикою...
05.11.2019 23:48 Олені пише:
А саме коли ви пішли розпочалось найцікавіше! Те, що ви пишете, що 40 хв був жаргон і матюки - нісенітниця. За всю виставу було всього декілька жаргонних фраз і ще менше нецензурної лексики, проте все було доречним і повністю підходило для образів персонажів! Невже крім цього ви нічого не чули і не бачили? Якщо так то шкода, адже на мою думку "Дорога Памела" є однією з найчуттєвіших вистав в нашому театрі. Доказом для цього є принаймні сльози глядачів у другій дії..
Сторінки:  <попередня  1  2  3  наступна>


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку