Дикун. Мала сцена
Дикун. Мала сцена
А. Касона
Романтична комедія
Тривалість: 1 год 40 хв

Прем'єра - червень 2014 року

Вистава - учасник Міжнародного театрального фестивалю "Коломийські представлення-2014" у м. Коломия.

Пристрасна і лірична іспанська комедія про любов, інтриги, дружбу і обман, про те, шо врятувати людину здатні лише справжні почуття.
На перший погляд звичний сюжет: молода учителька приїжджає в маєток, на запрошення двох літніх пань навчити їхнього племінника читати і писати. Аж раптом виявляється, що хлопець давно вже вийшов з дитячого віку і не має нінайменшого бажання прощатись з власною безграмотністю! 
Чому так склалось життя юнака та що чекає молодих людей у будинку повному таємниць, дізнаєтесь переглянувши виставу.

 

Режисер-постановник – Олександр Олексюк
Художник-постановник – Анна Пілюгіна
Художник по світлу – Дмитро Усик
Звукорежисер – Богдан Сівак
Помічник режисера – Любов Харченко

Дійові особи та виконавці:


Марга - заслужена артистка України Ніна Ніколаєва
Тітка Матильда - народна артистка України Ніна Ніколаєва
Тітка Анхеліна - артистка драми Емілія Морозюк
Пабло - артист драми Олег Ягелюк
Донья Лола (Лулу) - народна артистка України Ліна Ізарова
Хосефіна (Фіфі) - артистка драми Наталія Тертичка
Сеньйор Ролдан - заслужений артист України Петро Ліснічук
Хуліо - артист драми Юрій Ширко
Еусебьйо - заслужений артист України Сергій Бондарук
Професор - заслужений артист України Віктор Янчук

Якщо Вам сподобалась вистава, рекомендуємо також переглянути:



теги: Дикун
 

Коментарі

Сторінки:  1  2  наступна>
14.06.2014 09:25 Виктория Чернина. пише:
С премьерой спектакля всех Вас. Успехов Вам и удачи.
20.06.2014 01:27 Закохана в театр пише:
Прекрасна вистава. Викликає посмішку і заставляє задуматись. В гонитві за славою, багатством, соціальним статусом люди інколи не помічають основного. Насправді лише три істини керують світом: Життя, Смерть, Любов. Решта марніє поруч з цими словами. Герой, якого прекрасно зіграв Олег Ягелюк, розуміє світ краже за професора. І сам кого завгодно заставить задуматись: а чи для цього я живу?
13.07.2014 12:15 Глядач пише:
"Третє слово". Можливо, так потрібно було і залишити назву вистави. Можна сміятися, плакати, але нікого ця вистава не залишить байдужим, навіть тих, хто є цивілізованими, але все ж таки істинними дикунами у теаперішньому світі, на відміну від головного героя, який зумів зберегти чистоту та відвертість в дикунській цивілізації. Тільки задуматися у діалог - "Які твої улюблені кристалики? - Зорі!". Після таких слів, діалогів, після вистави починаєш розуміти ціну справжнього життя, де немає фальші, а є лише Життя, трішки Смерть і Третє слово - Кохання! Дякую режисеру за чудовий вибір п'єси та постановку, дякую художнику за вдале вирішення сценографії та декорацій, а також програмку, яка символічно переплітається зі шкатулкою головного героя і як завжди шана акторам за їх безцінну роботу, в якій вони щоразу дарують нам,глядачам,незмінну насолоду поринути у його величність Театр! З закриттям театрального сезону! Ми вже чекаємо на вас знову!
07.11.2014 16:12 Ірина пише:
скільки коштує квиток і на котру годину?
07.11.2014 20:34 Ірена пише:
Виставу продано! Запрошуємо в грудні. Початок о 19.00 Вартість 30 грн.
11.11.2014 15:55 ОКСАНА пише:
ЦЕ НА МАЛІЙ ЧИ ВЕЛИКІЙ СЦЕНІ?
11.11.2014 17:07 Я так думаю пише:
На малій
19.12.2014 12:28 Марія пише:
Чудова, прекрасна вистава. Отримали неймовірне задоволення від її перегляду. Все в ній: Життя, Смерть, Любов, людські почуття і переживання, гумор і лірика. І як добре, що все закінчується Happy End-ом.
19.12.2014 20:04 лана пише:
Чудова гра актора Олега Ягелюка! Бажаю творчих успіхів, нових ролей, партнерів-однодумців та вдячних глядачів!
18.02.2015 19:36 дмитро пише:
Вистава чудова.Дуже дякую акторам. Весела і одночасно навіює дуже серйозні почуття та переживання.
24.11.2015 19:44 Мирослава пише:
Чи можливо замовити 2 квитка ( 12 грудня ) на цю виставу через інтернет ?
12.12.2015 23:06 Олексій Іскендеров пише:
Марга й Пабло були сьогодні просто неперевершені)) Ніна і Олег-- браво! Філософська і водночас легка вистава...
13.12.2015 00:12 Катерина пише:
Все молодцы! Старались! Олег играл превосходно! Полностью вжился в свою роль.Живой, энергичный, подвижный, с чувством юмора, влюбленный. Всё очень понравилось. Спасибо Олегу за прекрасно сыгранную роль!
05.01.2016 17:37 Валя пише:
Місяць тому була на Дикуні, знайшла ваш сайт і хотіла би сказати свої враження. Прекрасна вистава, цікаві декорації і актори грають чудово! Дякую за всі емоції доставленні під час перегляду!
20.04.2016 16:20 Тетяна_Зацікавлена пише:
Дивилася виставу 01.04.2016 року на малій сцені. Відразу хочу подякувати працівникам театру, бо приємно вразила увага до глядачів - провели, посадили, допомогли, роз*яснили. Зустріли, як рідних - дуже тепло і привітно(Це при тому, що бачила більше половини вистав на великій сцені і можу порівняти - "Каліка з остову Інішман", "Обережно:Лямур!", "Марію Тюдор", "Суперники", "Ханума", "Поліанна", "Калігула" та інші).
По виставі - відкрилася по-новому Ніна Ніколаєва (Годунок). Приємно вразила. Також відзначила гру Олега Ягелюка. Взагалі головні герої - чудово зіграли. Тримали в напрузі з перипетіями сюжету. Особливо захотілося відмітити гру Юрія Ширка та Ліни Ізарової. Грають по-особливому - з родзинкою.
ОБОЖНЮЮ наш театр! Бажаю успіхів та процвітання акторам та всім причетним до Магіїї сцени. За декорації, музику, костюми, сценарій. Це титанічна праця, яку може оцінити кожен зацікавлений.
ДЯКУЄМО!!!!!!
03.04.2017 16:47 Юлия пише:
Эта шикарное представление покорило меня с первого взгляда еще 2 года назад,особенно актриса Нина Николаева!!!Люблю её безмерно и ожидала увидеть её)
Но за все годы похода в театр у меня впервые случился такой пренеприятный инцидент в театре.Мы опоздали на 10 мин,представление уже началось.Наши места были заняты,мы без всяких претензий сели на предпоследний ряд,но в антракте подошли и попросили встать людей,которые сидели на наших местах...Видимо,воспитание их покинуло.Но мы обратились к администратору-женщина в длинном кафтане,похожая на тюрбан..К сожалению,или к счастью,я её не знаю,и попросили нам помочь.Она начала рассказывать про какой-то там закон театра....Мол,если опоздал,то опоздал...О чём она говорит?Какой закон?Я купила билеты и хотела получить удовольствие,но моё разочарование было еще большим от того,что актрису Нину Николаеву заменили другой..Очень жаль,что работница театра не ценит своих зрителей и повела себя отвратительным образом.
04.04.2017 13:08 Я так думаю пише:
Шановна пані Юліє!
Дякуємо Вам за обидва відгуки,як позитивний, і так і негативний. Зауваженнями щодо недоліків у роботі театру глядачі завжди спонукають ставати нас кращими. На жаль, чи на щастя, у театрі таки діють неписані закони... Вхід до глядацької зали після третього дзвоника, а тим паче спізнення на 10 хвилин - це злочин проти актора, у тому ж числі і проти Вашої улюблениці Ніни Ніколаєвої. Щодо заміни актриси, то у цій виставі від початку на роль Марги призначені дві актриси Ніна Ніколаєва та Марина Клочко, яка і грала того вечора.
04.04.2017 15:09 Юлия пише:
Добрый день еще раз!Спасибо за ответ!Опоздала впервые за 4 года по уважительной причине.На счёт актрисы не знала,потому что всегда попадала на Нину Николаеву.Спасибо за внимание и надеюсь вы примите меры по культуре общения вашего персонала.Хотя,я думаю,что этот работник является исключением в вашем коллективе.Спасибо!
05.04.2017 09:56 Юлії пише:
Вхід в зал після третього звоника ЗАБОРОНЕНИЙ - це ПИСАНИЙ закон (ПРАВИЛО поведінки) в театрі! Краще б не приходили зовсім! І мене дуже здивував той факт, що Вас пустили в театр після 10-ти хвилин запізнення. В цьому сеснсі Ви маєте рацію: "...працівник театру не цінує своїх глядачів і повела себе огидним чином..." пропустивши Вас на виставу. В цьому випадку виховання покинуло Вас...
Р.S. Запізнившись на потяг чи автобус Ви на ньому вже не поїдете, якби працівники до Вас не ставились... Адже потяг "пішов", вагони слідом...
07.04.2017 10:13 Юлия пише:
Не считаю нужным с вами обсуждать причины моего опоздания.Видимо,воспитание вас покинуло.Хорошего дня и с праздником!
Сторінки:  1  2  наступна>


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку