Весна у Рівненському театрі обіцяє бути плодовитою
14.02.12
Весна у Рівненському театрі обіцяє бути плодовитою
У березневому репертуарі на радість нашим глядачам, окрім давно відомих і улюблених вистав, дві прем’єри. Окрім того на малу сцену повертається "Останній строк".

11 березня 2012  року - романтична українська класика, пересипана жартами і піснями,танцями – «Сватання на Гончарівці» Г. Квітки-Основ’яненка. Музичну комедію для рівненських глядачів готує режисер нашого театру Олександр Олексюк. У виставі задіяний чи не увесь творчий склад театру.
Друга прем’єра  - традиційний подарунок Рівному до Міжнародного дня театру. Цього разу  - це постановка за п’єсою болгарського драматурга Недялка Йорданова «Убивство Гонзаго». У репертуар театру вистава увійде під назвою «Гамбіт» (від італ. «dare il gambetto» — підставити підніжку). Інтерпретацію  Шекспірівської історії про Гамлета, оспіваного у древніх легендах, втілює життя молодий талановитий режисер з Херсону Сергій Павлюк. У Рівне він запрошений не вперше. На сцені театру вже йдуть три його постановки «Дуже проста історія» (М. Ладо), «Сон літньої ночі» (В. Шекспір), «Калігула» (А. Камю).
Окрім прем’єрних вистав у театрі з’явились нові актори: Катерина Юрковська та Ігор Андроник. Артистку рівняни вже мали можливість бачити у ролі принцеси  в «Надобранічказці». Віднедавна вона працює над роллю у прем’єрному «Гамбіті». Ігор постане перед публікою вперше у «Сватанні на Гончарівці». Отож, побажаємо вдалого дебюту обом молодим акторам.

Приємний подарунок отримають шанувальники творчості артистки драми Ніни Ніколаєвої-Годунок. Наприкінці березня на малій сцені знову буде "Останній строк". Вистава деякий час була відсутня у репертуарі театру, в зв'язку з декретною відпусткою артистки-виконавиці головної ролі. Ніна Ніколаєва повертається на сцену після кількамісячної перерви.

- У моєму житті є дві найбільші втіхи - дітки і театр. Заручившись підтримкою своєї мамусі, я вирішила з весни потихеньку повертатись у свої ролі. Окрім того  ще одна артистка балету зібралась у декретну відпустку і мені випадає терміново повернутись у "Сон літньої ночі", де ми граєм одну роль! Тож, бебі-бум "забрав" мене з театру, бебі-бум мене і "повертає".:)

Нещодавно з декретної відпустки вже повернулась на сцену артистка драми, молода мамуся Наталія Тертичка.

переглядів: 2839

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку