24.09.18
Рівненський драмтеатр. Тисячі сердець... один ритм (ФОТО, ВІДЕО)
Відкриття 79-го театрального сезону відбулось! 23 вересня ми нарешті зустрілись у серці нашого міста, у ТЕАТРІ. Почуйте, як бились наші серця у передчутті цієї події.

 Дякуємо усім, хто прийшов нас привітати: його величності ГЛЯДАЧУ! Ми вас любимо!!! Мистецьке об'єднання "Едельвейс" і особисто Людмила Супонькина, Алена Присяжненко, Валерія Супонькіна-Лагнюк Тарас Лагнюк і кожному едельвейсику подяка за прекрасну композицію "Крила".  дякуємо Oksana Ihas та усім Перлинкам за неймовірно чуттєвий виступ, що навчив нас цінувати кожен момент. Людмила Скрипка ви розсяяли глядацьку залу грою на неймовірній скрипці нашого земляка Oleg Shevchuk, дякуємо за ваші таланти!

Ну і Andrey Permyakov, ви як завжди СOOL! Дякуємо Керівниками області та міста Олексій Муляренко та Khomko Volodymyr, Кульчинська Галина за вашу присутність у театрі не лише на урочистостях, а й на виставах! Дякуємо за те, що ваші серця бились з нашими в одному ритмі, бо #Рівненський_драмтеатр_це_тисячі_сердець_один_ритм. Ми вас любимо! Ну, що полетіли? Новий сезон чекає нас!

Автор ідеї, режисер та композитор - заслужений артист України, актор Рівненського облмуздрамтеатру Станіслав Лозовський

Оператор - Дмитро Максимчук

Допомога у зведенні звуку - Андрій Вавринчук

Музичний супровід, виконавці ролей - колектив Рівненського драмтеатру))

переглядів: 2462

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку