У Рівненському облмуздрамтеатрі королівська казка (ВІДЕО)
16.12.11
У Рівненському облмуздрамтеатрі королівська казка (ВІДЕО)

Гарна казка перед сном,  що може бути краще для малюка?  Хіба що казка, яку розповідають маленькій принцесі  король та королева. Саме таку, королівську, «Надобранічказку» для маленьких рівнян представили 21 грудня у  Рівненському облмуздрамтеатрі.

“Надобранічказка” –  історія для принцеси, котра вередує і не хоче засинати. Казка сподобається усім, адже чи не кожен з нас у дитинстві вкладався до сну неохоче. Чи не кожен любив і любить послухати хорошу казку на добру ніч. Оскільки казка королівська й для прицеси, то розповідатиме її найкращий казкар королівства, найдосвідченіші музики гратимуть маленькій капризулі твори Моцарта, Баха, Гайдна, Дворжака, композиції Queen, Deep Purple та Beatles!
Режисер казки, молодий талановитий актор Рівненського облмуздрамтеатру Станіслав Лозовський розповідає, що робота над «Надобранічказкою» захопила його насамперед як батька, який сам часто любить розповідати своїм малятам цікаві історії!

 

-          Часто я не просто розповідаю казку, а й розігрую сюжет, - ділиться Станіслав. - І тоді, для більшої переконливості, в хід йде все, що попаде під руку. Ковдра перетворюється на гори, лампа  - на сонце, дитячі колготи вдягнуті на голову - на заячі вушка.... За великим  рахунком «Надобранічказка» - це сценічна версія домашньої казки з продовженням знову... вдома!:)

«Надобранічказку» рівняни зможуть переглянути вже незабаром  з 21 грудня 2011 року по 10 січня 2012 року, завітавши на новорічні видовища. Початок об 11.00 та о 14.00.Усіх глядачів чекає захоплюючий сюжет, вишукані, барвисті костюми та декорації, веселі діалоги та чарівні перетворення, музичний супровід квартету

переглядів: 3655

Коментарі

18.12.2011 21:55 Ніна Ніколаєва пише:
Чекаємо з нетерпінням:)) !!


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку