Актриса Рівненського облмуздрамтеатру привезла
10.07.17
Актриса Рівненського облмуздрамтеатру привезла "срібло" з чемпіонату у Голлівуді
Юна рівнянка Оля Боровець, яку знає все місто зокрема, як рівненську Полліанну, у цей час представляє Україну на щорічному конкурсі талантів "The World Championship of Performing Arts" (WCOPA). Президентом конкурсу є Гриф O'Ніл, а підтримує його проведення кіноактор та екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер. Ольга вийшла у півфінал Чемпіонату та виборола срібло у категорії «Акторська майстерність. Класика» у своїй віковій групі.

 

 

СТБ, Олена Порай, Віталій Гаврилець

 

 

РТБ, Валентина Гордич, Сергій Сафта

 

Рівне 1 Іванна Власюк, Роман Мельничук

В Україні відбір для участі у конкурсі проходили 270 дітей, серед яких обрали 9 представників нашої країни. Серед них і актриса Рівненського облмуздрамтеатру Оля Боровець. Загалом у конкурсі брали 60 країн світу.

Юна рівнянка вирушила до Гллівуду 25 червня, щоб представляти Україну у п'яти номінаціях конкурсу: фотомодель, моделінг - вихід у стильній вечірній сукні, casual-style, танець у стилі hip-hop/funk, акторська майстерність.

Саме на номінацію "акторська майстерність" Оля покладала найбільше надій і ось саме вона принесла дівчинці першу перемогу - вихід у півфінал! Про це конкурсантка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

"Майбутнє належить тим, хто вірить в красу своєї мрії. Моя мрія – гідно, на всі сто представити Україну на Чемпіонаті світу World Championships of Performing Arts. Хочу надихнути інших дітей на досягнення бажаних цілей та на саморозвиток. А ще - показати, що навіть в юному віці можна творити власну красу і мистецтво!", - розповіла Ольга журналісту ТРК "Рівне 1".

 

А ось і Youtube канал Олі, де актриса викладатиме відео з конкурсу.

переглядів: 2514

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку