Як ми провели літо 2016 року...
14.09.16
Як ми провели літо 2016 року...

Червень 2016 року

14 червня у нашому театрі відбувся благодійний показ вистави "Полліанна" з метою збору коштів для 22-річного Андрія Барабаша. 469 глядачів допомогли нам зібрати 21 460 грн. Усі кошти одразу ж після вистави ми передали Андрію та його мамі Юлії.

Липень  2016 року

- Ми відвідали зону АТО з виставою «Сватання на Гончарівці» Г. Квітки-Основ’яненка. На сході України у різних дислокаціях наших військ відбулось 5 показів цієї музичної комедії.

- У «Музей на крилах», що діє в Сергієво-Радонезькому чоловічому монастирі у м. Кремінна Луганської області, ми передали три десятки янголят, виготовлених у різній техніці мешканцями Рівненської області. Усі вони були зібрані театром у рамках акції «Янголи повернуться і настане мир…»

-   Прем’єрою комедії «Вечеря з диваком» Ф. Вебера ми підсумували  театральний сезон 2015-2016 рр.

Серпень 2016 року

На Фестивалі театрів "МОЛОКО" у м. Одеса вистава «Каліка з острова Інішмаан» М. МакДонаха режисури народного артиста України Володимира Петріва отримала гран-прі. Ігор Ніколаєв з роллю Каліки Біллі переміг у номінації «Краща чоловіча роль». Спеціальним призом директора фестивалю за особистий вагомий внесок у розвиток українського театрального мистецтва нагородили актрису нашого театру, народну артистку України Ліну Ізарову.

- Актор театру, заслужений артист України Петро Ліснічук нагороджений відзнакою Президента України ювілейною медаллю «25 років незалежності України».

-  На одному з центральних українських каналів відбулась телепрем'єра рок-опери "Біла ворона" Ю.Рибчинського, Г. Татарченка. (реж. М. Голенко, балетм. М. Булгаков)

 P.S. А ще ми розпочали роботу над новою виставою і з нетерпінням чекаємо зустрічі з глядачами у новому сезоні!

переглядів: 2198

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку