Рівненський облмуздрамтеатр подарував
17.08.16
Рівненський облмуздрамтеатр подарував "Музею на крилах" унікальний експонат...
Ангел з льону, прикрашений вишивкою – один із символів Полісся нарешті потрапив до тих, для кого з любов'ю був зроблений. Більше 20 фігурок ангелів, виготовлених в різній техніці, передали жителі м. Рівне та області в «Музей на крилах», що діє в Сергієво-Радонежському чоловічому монастирі у м. Кремінна Луганської області, повідомляє Sed-eparhia.com.

Ініціатива зі збору експонатів належить колективу Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру. Привезли посилку в музей військовослужбовці з Краматорська.

Серед подарованих експонатів особливо виділяється ангел з льону, який є одним із символів Полісся, виготовленя у театрі. Ангел прикрашений місцевої вишивкою - гладдю з червоних ниток, розмір фігурки близько метра.

Музей ангелів був відкритий в монастирі 21 листопада 2015 року. До теперішнього часу в експозиції представлено близько тисячі експонатів з різних регіонів України та інших країн. Це ікони і малюнки з зображеннями ангелів, фігурки небесних вісників, виконані з глини і пластику, вирізані і склеєні з паперу, виготовлені з тканин, ниток та інших матеріалів.

за матеріалами pravlife.org

переглядів: 2100

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку