Актор Рівненського облмуздрамтеатру Микола Бобрик виступить у прямому телеефірі (ВІДЕО)
09.05.16
Актор Рівненського облмуздрамтеатру Микола Бобрик виступить у прямому телеефірі (ВІДЕО)
8 травня, на "Голосі країни-6" на телеканалі 1+1 відбувся останній ефір "нокаутів", під час якого за місця у прямих ефірах боролися учасники з команд Святослава Вакарчука і Потапа. Одним з найбільш зворушливих і емоційних моментів випуску став виступ Миколи Бобрика з команди Святослава Вакарчука.

У День пам'яті і примирення вокаліст відкрив ефір виконанням дуже символічної композиції - "Балади про мальви" Володимира Івасюка на вірші Богдана Гури. Пісня, присвячена матерям, які не дочекалися своїх синів з фронту, не змогла залишити байдужими глядачів і тренерів проекту. "Ця пісня вже багато разів звучала на проекті.

Але вперше я повністю відчула всю тугу, яка є в ній", - прокоментувала виступ Миколи Тіна Кароль. Високу оцінку виступу Миколи дав і його тренер Святослав Вакарчук, який подарував можливість вокалісту продовжити боротьбу за звання "Голосу країни-6" у наступному етапі. Уже у неділю, 15 травня, о 21:00 на "Голосі країни-6" на телеканалі 1+1 розпочнуться прямі ефіри, де долю учасників вже будуть вирішувати глядачі шляхом SMS-голосування. 
 

 За матеріалами ТСН.ua 

РТБ, Ірина Михалевич, Сергій Сафта

переглядів: 1973

Коментарі

12.05.2016 15:46 Виктория Чернина. пише:
Удачи ,в продвижении,и идти в перед.


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку