Актриса Рівненського облмуздрамтеатру знялась у кліпі (ВІДЕО)
03.07.15
Актриса Рівненського облмуздрамтеатру знялась у кліпі (ВІДЕО)
З 27 на 28 червня у Рівне завітав фестиваль "Відкрита ніч". Вже вдруге рівняни зібрались наприкінці червня під відкритим небом, щоб насолодитись українським кіно. Серед різноманітних кіношних заходів відбулась презентація кліпу за участі актриси Рівненського облмуздрамтеатру Юлії Крет.

Відеоряд відзняли на пісню фронтмена гурту SIZI Сергія Зінчука "Любви здесь нет".  Це коротенький нарис з життя однієї людини, якій довелося непросто. Ще малою дівчинкою, втративши батька,  героїня втратила віру і надію. З того часу біди переслідували її крок у крок: зрада чоловіка та відхід до війська сина, самотня старість.


Фото з презентації кліпу

У кліпі знялись кілька жінок різного віку. Вони й зіграли героїню на усіх етапах її життя. Юлії Крет дістався період юності та зрілості. Найстаршою учасницею зйомок, дебютанткою є 88 річна  Віра Кузьмич. ЇЇ режисер Сергій відшукав на рівненському ринку, де вона торгує щодня. 

- Автор хотів щоб людина, переглянувши роботу задумалась про те, що кожен несе свій хрест. А відкинувши віру, тягар стає ще важчим, - розповідє учасник зйомок Віктор Булига.


Фото з презентації кліпу

Рівненські театрали записали гімн музейників (ВІДЕО)

Режисером кліпу виступив Сергій Зінчук, відеоператор -  Дмитро Максимчук, художник - Олексій Огонь. Аранжування: Юрій Садовий, Вадим Борисенко
В ролях: Юлія Крет, Віра Кузьмук, Ірина Мельничук, Віктор Булига, Софія Ільчишина, Сергій Зінчук, Матвій Дорошук, Вікторія Дорошук, Руслан Пухальський, Андрій Москалик. Автор музики і слів, виконавець пісні - Сергій Зінчук.

"Любов, Любов, Люб ов. Як багато написано про Неї. Скільки віршів, пісень,кінофіль мів знято. Тема любові найцікавіша і найпопулярніша. Увімкни радіо або телевізор Любов,Любов,Любов.... Безумовно! Любов -це єдине, що потрібно для нас, бо там де є Любов більше нічого не треба, а там де Її немає все інше перетворюється на ніщо. Слова "Я люблю тебе" оживляють, дають силу жити, творити,перемагати страхи, біль і смерть. Любов - це причина причина всіх причин і мета усіх наших починань. ...Любов, Любов, Любов.. Після вього вище написаного для мене особисто стає зрозуміло одне: Любов - це не просто слово, не абстрактне поняття, чи позитивне почуття, Любов це жива істота, живіша за всіх живих і реальніша за все реальне. І Мабуть Любов могла б бути Богом якби не одне але: Навіть Бог підкоряється Любові. І хто ж тоді Вона така? Композиція " Любви здесь нет" - це також жива істота і Вона є водночас запитанням і відповіддю. Відповіддю для тих хто просто так може освідчитися в Любові і з такою ж простотою зрадити її. Відповіддю для тих "поетів","музикантів",режисерів" які з легкістю зводять ЇЇ Божественну сутність на рівень своєї тваринної пожадливості, виспівуючи на право і на ліво пісеньки - де любов це лише спосіб розпалити у довірливого слухача вогонь пристрасті. Композиція " Любви здесь нет" - це запитання, вічне запитання яке неодмінно має прозвучати у серці того, для кого земна любов - це лише відображення Любові небесної яка ніколи не помирає не зраджує і не перестає". Сергій Зінчук 

переглядів: 4389

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку