У Рівненському облмуздрамтеатрі відбулась благодійна вистава
29.09.14
У Рівненському облмуздрамтеатрі відбулась благодійна вистава
28 вересня у Рівненському облмуздрамтеатрі ми влаштували показ вистави на користь армії. Цього разу вибір впав на абсурдну трагедію за твором А. Камю «Калігула». Особливо приємними і високоповажними гостями на виставі були чотирнадцять бійців з зони АТО, які зараз перебувають на лікуванні у госпіталі Рівного. Шляхом продажу квитків було зібрано 19 250 гривень. Вісімсот п'ять гривень кинули ви, наші любі глядачі, у скриньку. Отож, загалом, дякуючи вашій небайдужості, ми зібрали 20 055 гривень. Окрім того, разом з матеріальною допомогою для воїнів ми отримали й слова підтримки від вас на квитках-листах. Дякуємо за вашу відкритість на добрі справи!

Отож, на зібрані кошти для одного з загонів батальйону "Горинь" ми придбали:
- 4 розгрузки британського зразка  і комплект сумок до розгрузки;
- 10 пар зимових  берців;
- 12 пар термошкарпеток і устілок для взуття.

Окрім того, для бригади, у якій служить велика кількість рівнян і, яка перебуває у зоні АТО, було придбано дві якісні автомобільні рації.

Частиною грошей, ми допомогли придбати спорядження сину актора нашого театру, який вже теж перебуває у зоні АТО. Усе придбане ми передали адресно і отримали телефоном подяку від військових, адже тепер їм тепліше і, наскільки це можливо, легше захищати нас.

Отож, передаємо подяку і Вам, наші любі глядачі, за Ваше гаряче серце і прагнення допомагати. Ми безмежно вдячні вам за активність під час  першої акції у театрі, коли 16 липня на показі поетичної містерії «Та не однаково мені…» ми зібрали 28 500 грн. Усі до копійки гроші ми витратили на необхідне для батальйону «Горинь» і передали воїнам у день їхнього від’їзду у зону АТО.

переглядів: 2484

Коментарі

29.09.2014 12:21 Ірина Мельничук пише:
Я думала, що одна така сім раз переглядати виставу) а ні нас таких багато) а наш Рівненський Академічний МузДрам Театр
найкращий - де зібрались фанати, як на сцені так і в залі, шалене єднання в одне ціле - це непереможно) Величезна дяка та шана Петріву В.Ю., Боровець Ірені та складу акторів Калігула - за таку важливу моральну, духовну (простим глядачам) та матеріальну підтримку нашим військовим! я люблю наш РАМД Театр безмежно
02.10.2014 01:43 Олена пише:
Моє цілковите захоплення!
Це неповторне дійство!!! Геніальний сценарій, геніальна постановка, геніальна гра! Як усе продумано і взаємо пов"язано: світло, музика, вода, дим, рухи, слова..... Це просто якийсь взірець досконалості у театральному мистецтві!!!!!!!!!!!


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку