У Рівненському облмуздрамтеатрі збирали для армії гроші і слова підтримки (ВІДЕО)
15.07.14
У Рівненському облмуздрамтеатрі збирали для армії гроші і слова підтримки (ВІДЕО)
14 липня колектив Рівненського облмуздрамтеатру зіграв виставу "Та не однаково мені...". її у театрі створили до 200-річчя Тараса Шевченка за творами Великого Кобзаря. Цього разу показ присвятили юнакам, задіяним у бойових діях на сході України. Усі кошти, виручені від продажу квитків на виставу, колектив театру пожертвує на придбання необхідного для рівненських військових, котрі візьмуть участь у АТО.

Отож, шановні глядачі, завдяки Вашій небайдужості нам вдалось зібрати близько 17 000 грн. Окрім того десять тисяч власних коштів віддали працівники театру. Що саме буде придбано на усі гроші для армії, ми обов'язково повідомимо додатково.

Рівненському облмуздрамтеатрі благодійна вистава (ВІДЕО)

Важливо також те, що рівняни, які не змогли прийти на виставу, продовжують нести у театр гроші для військових.  Приємно, що ви охоче відгукнулись на нашу ініціативу написати звернення до солдат на квитках. Після вистави у скринці знайшлось 255 послань від рівнян різного віку. Усі листи ми, як і обіцяли, передамо воїнам. 

 

У листах рівняни залишали слова підтримки, дякували за захист, відвагу, мужність, обіцяли молитву і просили повертатися живими. Писали матері, бабусі, чоловіки, подружжя, професійні та творчі колективи і...  діти.  Серед послань були і зізнання в любові від закоханих українок.

Разом ми СИЛА! Слава Україні! Героям слава!

переглядів: 90657

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку