У Рівненському облмуздрамтеатрі буде власний дикун (ВІДЕО)
13.06.14
У Рівненському облмуздрамтеатрі буде власний дикун (ВІДЕО)
У червні на малій сцені театру відбудеться прем'єра романтичної комедії "Дикун". Вистава, з інтригуючою назвою та легким лірично-комедійним сюжетом буде про всеперемагаючу Любов і справжні життєві цінності.

Пропонуємо Вам, шановні глядачі, відгуки про  майбутню виставу у місцевій пресі, після відвідин журналістами генеральної репетиції комедії.

 

Олена Семенович, Артем Лаговський, Рівне 1

Сайт чесних новин "ВСЕ", Віта Рижук:

"Найперше, чим здивує романтична комедія за мотивами твору Алехандро Касона «Дикун» - це чистота почуттів та захоплюючий сюжет сповнений таємницями та неочікуваними розв'язками. "Дикун" - це пристрасна і лірична іспанська комедія про любов, інтриги, дружбу і обман. За сюжетом, молода вчителька приїжджає в маєток, на запрошення двох літніх пані навчити їхнього племінника читати і писати. Аж раптом виявляється, що "дитині" вже 24 роки і він не має ні найменшого бажання прощатись з власною безграмотністю...

Чому так склалось життя юнака та, що чекає на молодих людей у будинку повному таємниць, глядачі зможуть дізнатися вже на самій прем'єрі комедії. 

Як розповів для сайту "ВСЕ" режисер-постановник комедії "Дикун" Олександр Олексюк, п'єса захопить кожного глядача своєю добротою та чистотою почуттів, саме тим, чого не може показати сучасне телебачення.

- Хочеться чогось доброго, чистого та гарного, того, від чого люди б посміхалися. Я сьогодні під час репетиції краєм ока дивився на присутніх у залі глядачів, і спостерігав, чи посміхається хтось із них. Я не кажу, що це чиста комедія. Це "Дикун", який спонукає до роздумів, адже п'єса піднімає багато проблем: кохання, життя (навіщо ми живемо?), людини - природи. Піднімається також проблема "педагог і учень", те, як за сценарієм педагог Марга зуміла знайти підхід до свого 24-річного учня. Саме такого підходу бракує у наших школах. - зазначає режисер Олександр Олексюк. - Харизматичний і талановитий акторський склад «Дикуна». Саме вони мене і переконали, що ця п'єса може "жити" у нас, мені легко було з ними працювати. Готувалися ми два місяці, приготували для глядачів багато сюрпризів та неочікуваностей. Тому запрошуємо на прем'єру!

До слова, головна роль дикуна Пабло дісталася молодому актору Олегу Ягелюку, це одна з перших його серйозних ролей. До цього головну роль він мав лише у виставі "Тіні забутих предків", де грає  Івана. Значимою є і роль Марги для Марини Кудрявцевої, оскільки це її перша головна роль після декретної відпустки.

Отож, які акторські сюрпризи чекають на глядачів та, які таємниці приховує дім дикуна, побачимо вже 19 червня на прем'єрі."

Юлія Бублей, Андрій Криж, Сфера ТВ


Ірина Михалевич, Сергій Сафта, РТБ

переглядів: 3150

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку