20.11.13
У Рівному гастролював театр з Москви (ВІДЕО)

7-8 грудня на рівненській сцені дві вистави представив театр, котрий не лише приймав колектив Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру на фестивалі "Славянский венец 2013" у Москві з драмою В. Распутіна "Останній строк", а й є хорошим нашим другом!Московський драматичний театр на Перовській привіз у Рівне казку для жінок М. Хейфеца "В ОЧІКУВАННІ НА НЬОГО" та варіації на теми О. Пушкіна "ПІКОВА ДАМА".

 

 

 

 

РТБ Володимир Струс, Микола Мельничук

СФЕРА ТВ, Юлія Бублей, Віталій Гудилко
Кілька слів про вистави з офіційного сайту Театру на Перовській:
"В ОЧІКУВАННІ НА НЬОГО"
Що робити, коли як ком до горла підступає самотність?
Ти відчуваєш: життя йде, а поруч немає близької і рідної людини, здатної зрозуміти і підтримати тебе. Чи є надія на т, що рано чи пізно ситуація зміниться і в твій світ увійде Він - статний, розуміючий, сильний і ... всемогутній. А раптом цю появу здатний наблизити Інтернет з його різноманітними сайтами знайомств?
Чотири героїні вистави, кожна зі своєю долею, зважуються на знайомство в Інтернеті і приходять на побачення в старий парк.
Втім, вже через кілька хвилин з'ясовується абсурдність їх становища і стає зрозуміло, що очікуваний і невідомий Він навряд чи прийде - у свою «гру» він вже зіграв. Але! Невже ж відсутність чоловіка поруч в змозі зупинити жінку, пристрасно бажаючу вірити ... ні, не в нього, «представника протилежної статі», а - в диво! Звичайне, СПРАВЖНЄ ДИВО!


І воно - трапляється. Низка веселих сценічних ситуацій тонкою в'язанкою жіночих характерів і переплетенням доль складається у вишуканий візерунок чистих людських душ. Ліричні нотки, переломлені тонким гумором і точними життєвими спостереженнями автора, - ось те, що не залишить байдужим нікого у глядацькій залі.  І не біда, що одвічний жіночий ідеал матеріалізується в образі ... чорношкірого Чабби Чаккера.

У виставі зайняті провідні актриси Театру на Перовської: Заслужена артистка УРСР Світлана Загородня, заслужена артистка Росії Галина Чігасова, Софія Безрукова і Ельвіра Гірфанова. Можливо, ця вистава дозволить Вам по-новому поглянути і на власні життєві проблеми та негаразди. І зрозуміти, що найчастіше чудеса «створюються» дуже просто - достатньо тільки захотіти, дуже-дуже повірити у свою мрію. Адже якщо чекати і вірити Його по-справжньому, хіба можна сумніватися в тому, що все станеться саме так, як повинно?
Тривалість - 1 година 50 хвилин (16 + )
Прем'єра відбулася: 27 жовтня 2011 року.
Дійові особи та виконавці:

Бабуся - Заслужена артистка УРСР Світлана ЗАГОРОДНЯ
Інтелігентка - Заслужена артистка Росії Галина ЧІГАСОВА
Блондинка - Софія Безрукова
Малолітка - Ельвіра ГІРФАНОВА
Його тінь - Ян Алієв
Постановочна група:
Режисер - Заслужений артист Росії, Заслужений артист України, лауреат премії міста Москва Кирило Панченко
Художник - Ольга Фадєєва
Композитор - Заслужений діяч мистецтв Киргизстану Володимир Гусєв
Хореограф - Віктор Генріх

"ПІКОВА ДАМА"
"Гра цікавить мене дуже» - ці слова Германна є ключем до того дивовижного сценічного дійства, яке Театр на Перовській пропонує глядачам.
Звертаючись до безсмертного твору Олександра Сергійовича Пушкіна, театр не просто вкотре повертається до перипетій знаменитого сюжету. Він пропонує нам історію про те, як піддаючись власним пристрастям, люди стають картами в руках долі.


Нова вистава Театру на Перовській з повним правом могла б носити підзаголовок «Злочин і кара». Вишуканий і зачаровуючий хореографічний малюнок стає одним з головних виразних засобів «Пікової дами». Він пропонує глядачам зіткнутися з тим, наскільки примарним і жахливим може стати для людини її прагнення влади над Випадком. Готовність поставити на карту все - піти ва-банк у цій Грі, ваблячій і страшній водночас. Прем'єра вистави відбулася 1 грудня 2012 року.



Дійові особи та виконавці :
Графиня - Ельвіра Гірфанова, Тетяна Сомова
Германн - Олексій Андрєєв, Володимир Витан
Сен-Жермен - Ян Алієв
У виставі бере участь Сергій Ільїн
Режисер-постановник - Заслужений артист Росії, Заслужений артист України, Лауреат премії міста Москва Кирило Панченко
Режисер-хореограф - Віктор Генріх
Сценографія - Михайло Карягін
Костюми - Андрій Володенков
Композитор - Шандор Каллош

Більше про театр Ви можете дізнатись на офіційному сайті за адресою в інтернеті www.teatrperovo.ru.

переглядів: 2370

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку