72-ий театральний сезон відкрито!
24.10.11
72-ий театральний сезон відкрито!

23 жовтня музичною комедією "Любов по-американськи" у  нашому театрі розпочався новий театральний сезон. За словами директора та художнього керівника театру Володимира Петріва він буде щедрим на прем'єри.

Насамперед вже 27 жовтня рівняни побачать  на малій сцені "Старомодну комедію" режисури Олександра Олексюка. Він зіграє у ліричній комедії на дві дії у дуеті  з заслуженою артисткою України Мариною Яриш.


А ось 12 листопада Рівне стане свідком постановки п'єси оскароносного та шалено популярного у світі сучасного драматурга Мартіна МакДонаха. Ірландську комедію "Каліка з острова Інішман" заповзявся режисувати Володимир Петрів. Глибока за змістом, щедра на комічні та трагічні моменти історія, обіцяє породити багатогранні, місцями суперечливі враження та почуття.
Окрім того проявити себе матимуть можливість вже знайомі рівнянам своїми роботами режисери: Олександр Дзекун ("Берестечко"), Сергій Павлюк ("Калігула"), Віталій Денисенко ("Закон").
Отож, запрошуємо Вас, любі глядачі, стати активними учасниками нового театрального сезону. Адже без Вас театр неможливий!

переглядів: 2723

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку