Творча зустріч  актриси театру Вікторії Фіськович (ФОТО, ВІДЕО)
25.11.19
Творча зустріч актриси театру Вікторії Фіськович (ФОТО, ВІДЕО)
А ми продовжуємо цикл зустрічей з акторами присвячений до 80-річчя театру. Вікторія Фіськович зустрілася з вами, любі глядачі у перший вівторок зими, 3 грудня. Та не зважаючи на холодну пору, сподіваємось вам було затишно і тепло.

#Театру80

#ЗнамиТИпобачишБІЛЬШЕ

теги: Театру80
переглядів: 1576

Коментарі

27.11.2019 04:02 Энн пише:
Жодого запрошення у касі немає. Перенесіть,будь-ласка,ці зустрічі у велику залу. Або просто не пишіть про них.Бо запрошень для глядачів все одно не дають на касу. Ти приходиш і тобі кажуть,що обо три-два було,яких вже немає,або,що артист жодного запрошення в касу не дав. Зробіть тоді платними ці запрошення і велику залу. Люблю театр,але не розумію зміст так рекламувати цю подію,якщо вона не для глядачів. Дивитися у записі непогано,але це зовсім не те,що прийти,висловити подяку актору,подарувати квіти. Знаю точно,що раніше творчі вечори на великих сценах відбувались у нашому театрі і всі, хто хотів,мали змогу прийти.
27.11.2019 13:51 До Энн пише:
Запрошення на зустріч з Вікторією станом на 27.11.2019 є. Підходьте, будь ласка.
27.11.2019 16:49 Энн пише:
Дякую щиро-щиро вже взяла!!!!І на Пндрія Куделю теж!!!!Забираю назад свої слова. Просто на касі у перший день сказала,що скоріш за все їх не буде, бо сцена маленька,бажаючих багато...Але я щаслива,бо взяла запрошення.


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку