У Рівненському облмуздрамтеатрі новий актор (ВІДЕО)
13.01.15
У Рівненському облмуздрамтеатрі новий актор (ВІДЕО)
Наприкінці 2014 року творчий колектив Рівненського облмуздрамтеатру поповнився новим актором. Зовуть його Олег Пшин. До приїзду у Рівне він працював у Донецькому академічному українському музично-драматичному театрі - з 2002 року як актор, у 2006 році його призначили заступником директора з творчих питань. Цьогоріч, у зв’язку з трагічними подіями на Сході України через патріотичні переконання Олег змушений був залишити Донецьк.

Довелось шукати роботу. Актор зізнається, що чи не першим відгукнувся директор Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру Володимир Петрів. Ось вже понад місяць Олег Пшин працює артистом драми у Рівному і вже встиг поспілкуватись з маленькими  глядачами на Новорічних видовищах як Дід Мороз та потоваришувати з рівненськими театралами. 


РТБ, Людмила Васюха, Микола Мельничук 

Актор Рівненського облмуздрамтеатру Олег Пшин розповів про роботу у Донецьку

Рівне для Олега Пшина не чуже, адже саме тут він здобув театральну освіту у Рівненському державному інституті культури. Опісля працював деякий час актором Чернігівського молодіжного театру та Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім.Т.Шевченка.

Рівне 1, Ірина Ничипорук, Ігор Прокопчук

Серед нагород актора: премія газети «Донеччина» «Плекаймо рідну мову – 2005» за популяризацію української мови і культури у Донецькому регіоні, активну роботу в залученні глядачів до невичерпних джерел української культури. Диплом Першого всеукраїнського фестивалю театрального мистецтва «Данапріс – 2007» за розвиток традицій монодрами на камерній сцені академічного театру за роль Контрабасиста у виставі «Контрабас» П.Зюскінда.

переглядів: 2378

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку